🦋 deel 56

335 27 10
                                    




- merve

Mijn taart is echt lekker geworden man. Tenminste het ziet er lekker uit haha. ik kleede mij om. net toen ik mijn pyjama broek wilde aan doen kwam hassan binnen. 'WAT DOE JE''ho ho sorry hoor. en draaide meteen om. Ik deed snel mijn pyajambroek aan. 'draai maar weer om ben klaar.'hij draaide om en gaf me een kus op me lippen. ík schok maar gaf hem terug. Ik trok me zelf terug en keek hem aan. 'waarvoor was dat nodig oppeens.''ik heb je gemist''hmm mist meneertje mij'' jaa je man mist je''auhww cutie' en knuffelde hem. Ik stond op me tegen want ik hij is gwn te lang. Hij zag dat ik moeite had en tilde mij op en zijn handen legde hij op mijn billen. 'zo is het denk ik makkelijker kleintje''jij bent klein''geef toe je bent klein'pff ja ik weet maar dat jij zo groot bent betekend niet dat ik klein ben''haha isgoed maar wat heeft mijn vrouwtje voor mij gekookt vandaag.''uhmm suprise' zei ik eigenwijs. 'gaan we zo doen' 'ja meneertje we gaan zo doen''haha isgoed ik ga ff douchen en omkleden ik heb echt honger 'isgoed neem je tijd ik maak de eten ff warm''isgoed'hij liet me los en sloeg kei hard op me billen. 'NIET XO HARD!''sorry' ik negeerde hem en liep snel naar beneden ik weet dat hij mijj terug zou trekken en zou zeggen waarom negeer je mij dus liep ik maar snle naar beneden.

We zater te eten ik had rijst met köfte en salade gemaakt. 'je kan ecth lekker koken merve''dankjewel ik heb voor je zometeen nog suprise''wat?' 'zie je zo' 'hmm oke'en ging verder eten. Ik heb laatste tijd niet meer zo zin in eten dus ging ik alvast de taart pakken en had 2 stukken gesneden 1 voor mij en 1 voor hassan. 'tadaa!!''heb jij dit gemaakt!?''ja..?' 'oha''haha eet nou maar' hij nam een hap en deed alsog hij een kok chef was en een punt naar mij moest geven. 'als punt krijg je van mij 9' 'en wrm geen 10?''omdat iets niet erin zit''wat niet?''liefde''wat wil je ermee zeggen?''deze kok mist de smaak van u lippen. 'haha je denkt ook alleen maar aan dat hé.' 'en geef je me nog?''heir hier'en gaf hem een snelle kus op zijn lippen. 'nu goed?''zeker!'zei hij kei blij.

We zaten allebei op de bank. 'hassan heb je nummer gefikst van ayse''oja hier''hij gaf me zijn nummer ik apte haar meteen. EN ze was meteen online.

A= ayse, M=merve

M: heei

A: wie ben je?

M: Merve x

A: hoe kom je aan mijn nummer?

M: geregeld van iemand.

A: oh oke wat is er?

M: ik wil je spreken en zo snel mogenlijk ook

A: waar?

M: bij mij huis.

A: in dorp..?

M: ja

A: ik heb niet voldoende geld om naar daar toe te gaan.

M:ik betaal allles kom je nu wel?

A: oke morgen ben ik bij jou huis. regel tickets enzo.

M; isgoed


"hassan merve komt morgen we moeten ff snel tickets voor haar kopen nu." 'hzo moeten we tickets voor haar kopen''pff hassan laat we hebben och genoeg geld'' isgoed ik kijk ff nu. we keken allebei naar de tickets en kochten 1 ticket die om 9 uur in de ochtend ging vliegen. We kochten hem. 'en wie gaan haar opalen van vliegveld?''kan ze niet met bus?''kost ook geld en ze heeft geen voldoende geld zei ze toch''ohja kunnen we dan samen gaan?'' ja isgoed rond 2 uur in de middag moeten we haar dan ophalen.''isgoed''dankjewel hassan echt waar''geen probleem' en we knuffelden elkaar.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now