🦋deel 53

264 30 2
                                    

~merve

Pff ik hoor steeds iemand mij probeert wakker te maken. Maar ik heb geen zin om mijn ogen open te maken en te kijken wie het is. Ik werd oppeens gezoent. Ik deed meteen mijn ogen open en zag hassan. Ik duwde hem omhoog en haalde diep adam. ' EHH EZEL WA DOE JE!?' ' je wilde niet wakker wordenn ' dan ga je mij toch ni zoenen' ' jawel' ' oke' zei ik en ging weer liggen en deed me ogen dicht. Ik ga gwn rustig verder slapen. ' je vond het lekker net hé en nu wil je nog een keer' ' hassan vallahi als jij probeert ik klap jou.' ' loveyou' zei hij en zoende me weer. Dit keer kon ik hem dit van we af halen want hij ging op me zitten waardoor ik geen andere kant op kan gaan. Hij zoende me zo lang en hard dat ik wel mee moest doen. Na te zoenen hebben ging hij met zijn vingers onder mij pyjamabroek bij mijn billen. Hij kneep er eerst rustig in daarna sloeg hii kei hard waardoor ik het uit schreeuwde. ' AAAHH' ' DOE IS R..' en weer zoende hij mij hij draaide me om zodat ik op hem lag dit keer kon hij er gemakkelijk bij mijn billen. En hij maakte er ook gebruik van.

Oke nu is het genoeg geweest. Ik trok me ruw weg. Hij keek me verdrietig aan. ' sta op dikke hadi' ' nee eerst wil ik jou' ' uff wat een zeurpiet ben jij zeg' ' het is geen sinterklaas hé met je zeurpiet' HWHAHA alleen jij maakt zulke opmerkingen. ' ik ben je man drm' ' laat maar je bent de grootste megool'

Ik stond op en ging naar wc om te gaan douchen en ff tanden te poetsen enzo. Ik kwam uit de douche en deed een simpele zwarte broek van zara en daarbovenop een witte dikke trui. Lekker warm.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now