🦋 deel 27

320 27 0
                                    

-merve
Ik liep naar binnen en hielp mijn moeder met afwas en bedden klaar maken voor ons. Ik en hassan dus maar ik ga echt niet naast hem slapen NOOWWWWWAAYY. ' kizim (dochter) ga jij maar ff slapen je ziet er heel moe uit.' Zei mijn moeder. ' tamam anne' ( isgoed mama) zei ik terug. Ik zeg je eerlijk zij is echt wel een lieve moeder. Ik kan meer met haar opschieten dan mijn eigen moeder denk ik. Oke dat was een beetje hard maar is wel zo hoor. Ik deed mijn broek uit en sliep met een kortje pyjama broekje en mijn hemd. Ff lekker rust in mijn hoofd.

-hassan

Ik deed de deur achter me snel dicht want ik wist dat merve boos op me zou worden omdat ik haar had gekust bij haar wang. Ik liep naar mijn vrienden en groette ze allemaal. Mijn beste vriend is mustafa👇🏼

' kanka ( beste vriend achtig iets) eindelijk je bent terug

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

' kanka ( beste vriend achtig iets) eindelijk je bent terug. Zei mustafa en knuffelde mij. Manneljjke knuffel dan. Voordat jullie denken hij is homo. Ik knuffelde hem terug. Daarna begonnen we te praaten hoe het ging enzo. ' hassan kom is ff met me mee' zei mustafa en trok aan mijn arm. ' wat is er ?' Vroeg ik. ' weert je viendin ik uhm je vrouw over je werk enzo?' ' nee man nog niet en ga ook niet binnenkort zeggen pas jaren later ofzo' ' isgoed dan' jullie vragen jullie vast af wat voor werk dit is. Mensen ik ben een drugsdealer ja een drugsdealer. Ik doe dit al 5 jaar ongeveer en kan er helaas niet mee stoppen ik weet dat het slecht is maarja ik kan gewoon niet ermee stoppen. En ik wil nog niks tegen merve zeggen want ik weet dat ze heel boos gaat worden en mischien wel wilt scheiden.

-merve

Mijn moeder maakte me wakker het was al 18:00 tijd voor avond eten maken. Ik heb echt honger gekregen. Hassan is nog steeds niet gekomen. Ene kant vind ik het wel jammer dat hij niet naast mij is, want ik voel mij hier alleen ik ken niemand alleen hassan en zijn moeder. Als ik op straat zou moeten lopen weet ik niet eens de weg. Ik hielp mijn moeder mee met tafel. En opeens vroeg ze een vraag die ik niet zag aankomen. ' merve dochter was je maagd toen je ging trouwen ik wil eigenlijk vragen of jeontmaagd door hassan,' ik schrok echt. Wat moet ik nu zeggen ik heb nog nooit geneukt met hassan. Hassan zei dat ik ja ofzo moest zeggen ik weet echt niet meer wat ik van hassan moest zeggen. 'Uhm jaa wat is dat voor een vraag?' Gaf ik als antwoord terug. ' heb je nog de lakens dat ik kan kijken.' Wtfis haar probleem dacht ik bij mijn zelf. ' we waren. Bjj huwelijksnacht in hotel mama en ik had echt nooit gedacht om die mee te nemen naar dorp haha' zei ik nep lachend. ' oow isgoed ' en we gingen verder met tafel dekken

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now