🦋deel 33

326 26 0
                                    

-merve

na wat gepraat te hebben met mam ging ik naar boven om mij ff optefrissen. want zometeen komt hassan en gaan we een huis uizoeken YAASS eindelijk. alleen wonen wil ik al zo graag jammer dat ik met hassan samen moet maarja moet wel.

ik deed snel ff wat consear ondermijn ogen en spoot guess parfum. love it. ik hoorde dat de bel ging. Ik gign snel naar beneden. Anne (mama) ik maak wel open. Ik deed de deur open en zag hassan. Ik kreeg meteen een flimlach op mijn gezicht. 'hallo'zie ik te blij. 'is mijn vrouwtje blij mij te zien? je hebt me gemist he' en wiebelde met zijn wenkbrouw. jullie snappen me wel wat ik bedoel. 'uhm nee wtf ik ben blij dat ik alleen ga wonen in een huis' zei ik zelfverzekerd. ' alleen??... je bedoelt samen met je man' 'nee niet met mijn officieele man het staat alleen op papier dus stil. 'ufff eigenwijs jij yalllah ben jij klaar? 'ja wacht ff schoenen aan doen". 'haddi ik wacht in auto'en hij liep weg maar riep hem meteen terug' 'HASSAN' 'EFFENDIM?' 'gelsen ya bi ( kom is hier heen ff) omdat ik gewoon op straat schreeuwde en iedereen keek ons dan een beetje scheef aan van hzo praten jullie nederlands haha.

hij kwam aanlopen en zei wat is er. 'groet jou moeder ff'. ' nee yallah kom wij gaan snel' en wilde weer gaan ik trok zijn arm terug en zei: 'hallo doe is normaal is je moeder!' dit keer zei ik dat wat harder. ' merve niet schreeuwen tegen mij. ' dan ga je ff hallo tegen jou meoder zeggen. ' oke ik doe zo wel. 'NU'. 'uff. hij liep naar binnen en groette zijn moeder.Ik snap eigenlijk niet waarom hij zo doet tegen zijn moeder. er is iets gebeurd in het verleden en ik kom erachter dacht ik bij me zelf en deed mijn schoenen aan. ik strikte nog snel mijn veters en ging weer recht opstaan.

Ik wilde mijn jas pakken bij de kapstok maar kon er hele tijd niet bij. Oppeens pakt iemand mijn jas ik draai mij om en zie hassan. ik stond zo vlak bij hem. Hij keek diep in mijn ogen waardoor ik terug keek. Daarna keek hij naar mijn lippen. shit straks gaat hij mij zoenen dacht ik in mijn zelf. ik lechde mijn hand op zijn borstkas en duwde hem lichtjes . en keek naar beneden. Hij pakte mijn kin en zei ' wrm laat je mij niet toe' 'hassan ik .. ik .. uff ik weet niet ik ben bang ofzo ik ben er nog niet klaar voor..' hij zuchte nog en ging van me af. 'mag ik men uhm jas . 'ohja sorry haha hier kleintje. 'stil jij ik ben niet klein. 'ja jaa daarom kon je er niet bij toch? ' ik deed mijn jas aan en zei. 'hadi (snel) kom wij gaan mijn hui... Onze huisje zoeken. hij kniikte ne we liepen naar onze auto. ik deed de deur open en stapte in de auto.

onderwegg naar onze nieuwe huiss......

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now