🦋 Deel 44

263 24 2
                                    


-merve
' ik wil jou merve jou' zei hassan en duwde zijn lippen ruw op die van mij. Ik ging der ook in. Na paar sec (4 sec ofzo) wilde hij toegang met zijn tong. Maar ik gaf zoals vorige keer weer ging toegang en hij kneep meteen in mijn kont ugh. Hij wist ook dat ik me eigen terug zou trekken nadat hij in mijn kont kneep dus hield hij meteen mijn hoofd vast. En zo kreeg hij toegang met zijn tong in mijn mond.

Voorzichtig deed hij zijn honden rond mijn middel en draaide mij in een beweging zodat ik op hem lach. Ik ging ruwer in de zoen mee. En mijn handen legde ik op zijn mooie baklavas( sixpacks). Ik zag dat hij ervan genooit dat ik mee deed en hij draaide me wee om zadat hij op mij lag.

Hij trok zijn tshirt uit en ik keek meteen naar zijn sixpack woow. ' haha kun je het zien' ' kom hier jij aap' en trok hem naar me toe en zoende hem ruw. Hij wilde mijn tshirt ook eruit trekken maar ik stopte zijn hand. Hij probeerde het weer en ik stopte met onze zoen. ' hassan ben er nog niet klaar voor' fluisterde ik. ' merve wees maar rustig ik zal je geen oijn doen' ' dat weet ik maar ik weet niet ik ken je nog niet zo goed enzo' ' pfff wrm heb je het tot hiet laten komen' ' omdat we ons niet kunt beheersen wat we doen' ' ja jou lippen jou lichaam jou ogen jou haren zijn gewoon te verleidelijk dat is het' zei hassan en keek me liefde vol aan.'  Auhww lief van je ' zei ik en knuffelde hem . En hij lag nog steeds op mij. ' Oha jij bent echt zwaar sta op wjow' ' Whaha slappe' ' wat slappe moet jij klappe' ' nee ik wil een kus' ' pff jij wilt ook altijd een kus hé yek' ' huh Whaha zei je nu yek? Ben je oppeens een mocro geworden a sahbi ' ' sukti a gmar ' ' haloef' ' habibi' zei hassan als laatst ' hayati' zei ik terug en we knuffelden elkaar alsof we elkaar  lang niet hebben gezien. En in onze knuffel gingen we lachen om onze marokkaanse gesprek.

Na onze dikke knuffel vroeg ik aan hassan:' hoe kan je zo goed marokkaans eigenlijk?' ' goed WHAHAH ik gwn die woordjes die meeste marokkanen februimen ' ' ja maar hoe weeet je ze dan' ' door vrienden' ' jeh rare je zegt vrienden terwijl je rustif in turkije woont' ' ben je vergeten ik ging voor 1 jaartje naar Nederland ? Miss daar mocro vrienden ontmoet mischien hé mischien' ' Ohja voor mijn vriendin sorry ex vriendin' ' ja voor je exvriendin ayse'. Ik heb haar zo lang niet  gesproken niet eens aan haar gedacht. Ik keek naar beneden en dacht aan vroeger. Onze leuke tijden. 'Waar denk je aan?' Vroeg hassan meteen. ' aan ayse' ' hzo' ' ik heb haar sinds mijn bruiloft neit gesproken wat ze doet waar ze is ik weet niks meer over haar' . ' hoeft toch ook niet' zei hassan normaal. Soms denk ik echt van hzo voelen jongen of reageren jongen niks en lomp.

🦋Stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanKde žijí příběhy. Začni objevovat