🦋 deel 55

305 26 5
                                    

- merve

hassan zei dat ik de nummer van ayse kreeg. Ik was echt blij dat ik die kon krijgen. Ik mis ayse echt en zij mij ook dat weet ik. ik zat op youtube te kijken wat ik voor vanavodn kon maken als toetje. Ik had zin om hassan te verwennen. Ik zag een chocolade taart. Ik pakte alle spullen die ik nodig had maar 1 belangerijke ding had ik niet en dat was chocolade pfff. En nu? Dan maar naar de supermarkt in deze dorp.

Ik deed mijn schoenen aan en pakte geld. ik keek om me heen dit is de eerste keer dat ik naar buiten ga ik weet alleen waar mijn schoonmoeder woont verder niks. Ik liep naar mijn schoonmoeder ik moest nog 1 straatje en ik was er totdat ik een jongen zag hij was best knap. 'heei'zei hij in het turks. 'doei'zei ik en liep verder. Hij hield mijn arm vast en zei. 'waar ga je heen''laat me arm los vieze ' 'ik moet je in de gate houden van hassan ';euk voor jou mij niet voor de gek houden man als hassan je hier ziet dan zie je wat er gaat gebeuren dus ni weg ' 'haha veel succes hoertje' 'wie noemde jij hoertje?!''jou' 'jou moeder is een hoertje' zei ik en keek hem boos aan. hij kwam gevaarlijk dicht bij mij. 'bek dicht over miijn moeder je kent haar niet een sen iedereen weet dat hassan je alleen gaat gebruiken in bed en dan gaat scheiden met je''DAT BOEIT JOU NIKS BEGREPEN!?''boeit me ook niet ik zeg het alleen maar' 'oke'en wilde net gaan totdat hij iets zei waarbij is stopte en hem geschrokken aan keek. 'JE ZOENT WEL LEKKER''HOE WEET JIJ DAT NOU?!' 'die lekkere video van je'' BEN JIJ DEGENE DIE MIJ APPTE !?''mischien''luister als jij dat bent blijf uit me buurt anders ga je dood begrepen!'''je zeit nog wel schatje' 'bah bah' en liep snel de straat af.

Ik belde de huis van mijn schoonmoeder. Ze maakte de deur open en knuffelde mij meteen. 'ohh meisje toch wat heb ik je gemist kom kom'. Ze is zo lief jammer dat ze vroeger zo was en hassan haar niet mag. 'ik wilde vragen of je met me mee naar supermarkt wilde gaan''Tuurlijk schat kom maar naar binnen ik maak kleed me ff netjes aan en dan gaan we. 'isgoed mama' ik ging naar binnen en zat te wachten in de woonkamer. ik zag een foto. Een foto die me interesse best pakte. ik keek goed naar de foto en zag een kleine jongen hassan met een andere grote jongen hij leeek sprekend op hassan. Ook was er een datum onder de foto. 10-1-1993. Heeft hassan een broer..? Is die dood? Waarom heeft hassan er nooit iets over gezegt?.. al zulke vragen kwamen in me in.

Onderweg naar de supermarkt pratten we de heletijd over de kleine hassan. Hij was echt een gekker vroeger en een schatje verleken nu. Ze vertelde me ook dat je ik hier beter niet alleen kon lopen. Ik vroeg haar ook waarom maar ze zei dat er alleemaal jongens lopen en die jongens verkrachten meisjes. Ik schrok maar knikte ja. Ik pakte mijn chocolade en ngog 4 energie drank. Ik bracht mijn moeder naar huis en liep snel naar huis. Gelukiig kwa ik die engerd niet tegen.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now