🦋 deel 21

350 24 0
                                    

~merve

Hij klapte de deur dicht en ging weg. Ik barste het uit ik gooide alle spullen op de grond. ' HOE KUN JE MIJ DIT AAN DOEN HASSAN HOE!!!!' Schreeuwde ik de hele tijd👇🏼

 ' HOE KUN JE MIJ DIT AAN DOEN HASSAN HOE!!!!' Schreeuwde ik de hele tijd👇🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hij zei dat hij niet van me hield. Waarom doet hij dan zo lief tegen me flikker dan gewoon van me op. Of niet? (Ooh meisje je weet nog niks #schrijfster). Klaar ik hou dit niet meer vol ik ga scheiden van hem. Maar... dan wordt mijn vader weer op me boos mischien maakt hij mij wel dood. Weetje wat ik hassan gewoon voor ALTIJD negeren klaar.

Ik veegde mijn tranen weg en ging rustig opstaan. Je moet sterk blijven blijven merve geef nooit op allah helpt je wel. Dacht ik in mijn zelf. Ik ging lekker onderde douche. Daarna ging ik bidden. Ik heb al 2 dagen ofzo niet gebaden. Daarna lag ik in mijn bed lekker onder de dekentjes net dat ik in slaap viel hoorde ik de deur opengaan. Ik deed alsof ik sliep ik hoef echt niet hassan gezicht nu te zien. Hij kleedde zich uit en daarna kwam die ook in bed liggen en viel ik in slaap.

Volgende ochtendd..
pfff ik gaapte. Vandaag nieuwe dag nieuwe begin. Ik stond op en deed tandenpoetsen. Makeup op een beetje en kleede mij op. Wel in de wc hallo straks ziet hassen mij ofzo. Dit had ik aan👇🏼

Ik ging uit de badkamer en botste kei hard tegen iemand ik schrok en viel bijna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ging uit de badkamer en botste kei hard tegen iemand ik schrok en viel bijna. Maar werd net optijd vast gehouden ik keek omhoog en het was niemand anders dan hassan. Meteen keek ik scheef naar hem en trok me van hem af. En ging meteen weg. Hij zei niks en ging in de badkamer. Ik ging op bed liggen en een beetje door insta bladeren. Ik zag dat ik allemaal berichten kreeg van ' huh sinds wanneer ben je getrouwt enzo' had echt geen zin om te reageren. Ik hoorde de wc deur opengaan ik keek niet omhoog. Negeren weetje nog merve' zei ik in me hoofd. In mijn ooghoeken zag ik hem alleen een handdoek om zijn heupen hebben. Omg niet opvallend kijken merve. Hii deed een witte t-shirt aan en deed nog parfum op. ' ben je klaar' vroeg hij aan me. Ik negeerde hem en stond op. Ik deed em schoenen aan en wilde naar de deur gaan. ' ik vroeg je iets?' Zei hij dit keer wat bozer. ' JA IK BEN KLAAR NOU GOED' ' uff heb echt geen zin in je man' ' ik wel zeker uff ' zei ik en maakte de deur open en hij liep achter me. Gelukkig had ik een lange bloes aan zo zag hij mijn kont niet. We gingen naar een restaurant en aten onze eten we zeiden helemaal niks tegen elkaar.

We waren klaar met eten. ' wil je nog iets doen vandaag' ' nee ' zei ik kortaf' ' dan maar heledag in kamer zijn hé' ik negeerde zijn laatste zin en ging inderweg naar onze kamer. Ik deed de deur dicht en ging meteen naar de wc. Maar werd terug getrokken door hAssan. ' wat weer wat. Zei ik zonder hem aan te kijken. ' merve sorry ik bedoelde het echt niet zo het..' hassan stil ik hoef geen excuus van je. Als ik weer terug ben in denhaag dan ken ik je niet meer en jij mij niet meer.' ' wat bedoel je merve' ' zoals je hoort ik wil scheiden van je' hij lachte me uit.. ' is het zo grappig wat ik zei?' ' en dat mag je zeker van je vader' 'wat?' ' scheiden van mij, whaha in je dromen jij ziet scheiden' ik kon even niks meer zeggen hij heeft gelijk. ' merve kom we doen zo wij blijven samen in 1 huis wonen mensen gaan denken dat we gelukkig zijn enzo maar jij gaat naar je eigen wereld en ik ook. Jij bemoeit niet met mij zaken. En ik ook niet met je zaken.' Ik dacht een beetje na eigenlijk kan het wel. Uhmm. ' isgoed maar met niks bemoei je met mij BEGREPEN..' zei ik. ' als jij niks met mij bemoeit doe ik het ook. ' tamam ( oke) afgesproken. ' afgesproken zei ik. Mensen niet dneken dat ik hem ooit vergeef nooit maar dan ook nooit!!!!

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now