🦋 deel 30

309 25 3
                                    

-merve

We waren in onze kamer en hassan duwde mij heel hard tegen de muur. En zijn handen deed hij naast mijn hoofd dat ik niet weg kon gaan. ' hassan wtf doe...' ' ssst merve ' ' ik wil jou snap dat' ' maar hassan je zegtt je wilt me niet en je voelt niks voor me. Hoe kan ik dan iets met je doen HOE' zei ik. ' pff merve luister liefde is niet die snelle dingen die op het eerste oog verliefd is gwn niet waar ofja mischien wel maar bij mij niet. Om oo jou verliefd te zijn moet ik tijd hebben en jij ook. We weten allebei dat we voor altijd samen zijn.' Wooww dit had ik nooit verwacht maar dan ook nooit. ' hassan sorry maar ik kan niet met iemand in bed die nog niks voor me voelt. Geef me tijd'
Zei ik en keek naar beneden want over zulke onderwerpen wordt ik verlegen. ' merve kijk is mij aan' ik keek nog steeds niet hem aan. Hij pakte mijn kin en tilde mijn hoofd zodat ik naar hem keek. ' wrm ben je verlegen' ' uh hu wtf zeg jij verlegen voor wie VOOR JOU WHAHHA grappig ben jij' zei ik zelf verzekerd.' Hij ging lachen. Eerste keer omg ik zienhem eerste keer zo lachen. Waardoor ik zelf ook moest lachen. En zo zaten we in onze lachbeu. Nadat we adem hebben gehaald zei ik:' ik ga ff douche ' ' zal ik mee?' Zei hij meteen.' Hassan wat zeiden we net tijd ofni dannn' zei ik. ' uff ik probeerde het maar hadi hadi ga maar stinkerd' ' oke gaan we zo doen ezel' en we gingen weer stuk om ons.

Ik liep naar de wc en ging lekker douchen. nadat ik uit de douche kwam deed ik mijn badjas aan en een doekje over mijn haren. net dat ik mijn kleren wilde aan doen (nog steeds in de wc) dacht ik SHIT die liggen nog in slaapkamer maar daar is hassen nu. I HATE MY LIFE PFF. ik liep dus naar onze klaapkamer en liep schamend naar mijn klerenkast. hassan die was bezig op zijn tel maar nadat hij mij zag keek hij mij met grote ogen aan alsof hij nooit een meisje heeft gezien in een badjas. en je zag niet eens mijn lichaam zo goed. de badjas was ongeveer tot mijn knie. dus ook niet zo kort.

ik keek in mijn klerenkast en zocht mijn pyjama. ik zag er eentje die wilde ik pakken maar die lag wel helemaal boven. dus moest ik op mijn tenen staan. ik raakte die bijna aan en zag dat hassan die voor mij had gemakt. ' dankjewel'zei ik lief mogenlijk. want ik schaamde mij echt dood man in mijn badjas.' alsjeblieft mijn liever vrouw' soory bijna mijn vrouw we hebben TIJD nodig toch' zei hij en dan oogrollend bij het woord tijd. 'dat weet jij goed zeg goed zo' zei ik en stak mijn duim omhoog. daarna liep ik snel weg naar wc en kleeedde mij daar om.

ik kwam naar binnen en zag hassan al slapen. hij is echt moe vandaag. echt zielig. huh sinds wnr vind ik hem zielig wtf. ik lag in bed en keek nog naar hassan. ik moet denk ik dankbaar zijn. hij heeft me nog niks aangedaan in bed ofzo ja alleen 1 x gezoent maar dat kon hij niet inhouden. hij heeft mij nog nooit geslagen. en hij zegt dat hij me ooit naar den haag gaat brengen dat is toch lief..? of zie ik dat verkeerd. 'ik weet dat ik knap ben'zei hij oppeens met ogen dicht. ik schrok echt ik dacht hij slaapt. 'wat zeg jij ik probeer te slapen' zeker''ja is zoo hoor' ja ja' 'dan niet.'zei ik terug en draade mij om en hij draaide zijn rug ook om en onze ruggen kwamen tegen elkaar aan. hij voelde zo warm omg. 'iyi geceler hassan ( slaaplekker). 'iyi geceler merve'

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now