🦋 deel 14

390 31 2
                                    

~merve
Na de foto ding zaten we weer alleen in de auto zo verschud ik weet niet het voelt heel raar.  ' merve mischien weetje het nog niet maar wij gaan meteen na bruiloft naar dubai voor huwelijksrijs en daarna gaan we naar denhaag als je wilt of we gaan wonen in istanbul ofzo wat jij wilt' woow hij is zo lief voor me warom dan?  ' hassan waarom doe je zo lief tegen mij?.. ' ' merve ik wil je goed behandelen en ik wil dat jij je goed bij mij voelt' wtf hij is zo gevoelig en ik ben juist hard. Dit wordt nog iets denk ik in mijn hoofd. ' dankjewel' zei ik.' Np ' zei hassan terug. We kwamen op de trouwfeest aan alles liepgoed.
Na een tijdje wilde ik een foto met nazli maar zij is zo dromerig vandaag wat is er toch met haar. ' nazli kom opstaan op foto' ze pufte licht en we maakten samen een foto 👇🏼

Daarna ging zij meteen zitten in vroeg aan haar of er iets was maar ze zie nee er is niks schat oké zei ik en ging verder met dansen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daarna ging zij meteen zitten in vroeg aan haar of er iets was maar ze zie nee er is niks schat oké zei ik en ging verder met dansen.

~ayse
Dit kan niet omg! De hassen waadoor mijn kind dood is gegaan is die hassen. Hij gaat nu met mijn beste vriendin trouwen. Hoe dan?.. ik ben zo geschokkeerd nog steeds eigenlijk. Wat moet ik doen?.. ik heb over dit onderwerp nog niks tegen merve gezegt want ik weet dat ze me dan echt niet wilt zien. Maar wat nou als zijn vriendje (man)  het tegen haar zeggen dat is nog erger. Herkent hassan mij niet meer..? Ben ik zo erg veranderd. Sins dat het uit is met hassan en mijn kind dood is gegaan door hem is het ook uit mijn mijn (dode) kinds vader en sindsdien ben ik nooit meer bezig met liefde. Want ik ben bang. Ik denk dat uk na de bruiloft meteen terig naar denhaag ga en nooit meer terug kom. En niet meer met haar praten. Want als hassan het aan haar verteld dan gaat ze ze leven zuur maken en mij verschud zetten ik ken haar. Uuf wat moet ik doen.!????!?.

~hassan
Dit kan niet ik zag mijn ex vandaag en mijn ex is gewoon merves beste vriendin dit komt echt niet goed ik moet zo snel mogenlijk tegen merve vertellen anders gaat ze het van die ene ayse horen en dan heb ik ruzie of zie ik merve nooit meer. Ik zeg eerlijk ik herkende ayse eerst niet maar daarna herkende ik haar .

Maar ik wil niks meer met haar meemaken alleen maar met merve.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now