🦋 deel 11

425 29 1
                                    

~hassen
Woow dat ze zo een uitbarsting zou doen dacht ik niet. Ik vind het zo zielif voor haar ik zou zo graag haar tot rust willen stellen maar ze laat me niet toe ik weet niet wat ik moet doen pff. ' elif sorry echt' ' is al goed kom naar huis gaan aub straks denken ze wojow deze hoertje zit te neuken met hassen enzo je weet nooit' zei ze. Ik ging stuk ' WHAHAH ik ga stuk hoe kom je op zulke dingen. Zelf moest ze ook lachen om haar grap. Zo mooi als zij lacht. ' lachen past mooier bij je' zei ik. Ze bloosde en keek naar beneden.  Ik pakte haar bij haar kin en zei ni blozen want ik kan daar niet tegen en kan ik me niet tegen houden om je niet te zoenen' oeps die laatse zin kwam er perongelijk uit. ' shit shit sory ik uhm ja ik uhm.. bedoelde niet zo ike uhm' ze legde haar vingers op mijn mond en zei ' maak niks uit en wees maar gerust ik ben niet boos op je'

omg in kon nu in het lucht springen zo blij was ik. Ik knuffelde haar en maakte rondjes met haar. ' hassen dur (stop) HAHAH zei merve maar ik was zo blij dat ik door ging. Na 4 min liet ik haar los en pakte haar gezicht. Ik wilde haar lippen zi graag proeven ik kan me gwn niet inhouden. ' hassen niet doen aub' zei ze. ' is moeilijk merve aub laat me toe' nee ik wil niet voor huwelijk niks aub ' ' uhmmm isgoed' mopperde ik en liet haar los. In wilde in de auto stappen maar ze hiely mijn hand vast.  En oppeens knuffelde zij mij. Ik schrok wel eigenlijk maar gaf haar ook een knuffel. ' dankjewel dat je niks bij me doet wat ik wil' ik  glimlachde een beetje en zei ' maak niks uit' kom we gaan terug naar huis. ' isgoed zei de en we reden naar huis.

Thuis aangekomen ( merves huis)  zijn ik en merve officieel verloofd. En daarna gingen we naar huis.

~merve
Mischien denken jullie hoe heb je het hem vergeefd zo snel? Nou mensen luister ik wil niet iemand met een schuld achterlaten dat kan ik niet. Ik weet dat hassen een hart van goud heeft en me nooit iets zal aan doen wat ik niet wil. Ik moet juist denken elhamdullilah dat ik met zo een jonge ga trouwen ik kon ook met een crimineel trouwen. Het zal wel altijd in mijn hard zitten dat ik ben uitgehuwelijjt aan iemand die mij een hoer noemde maarja moet maar zo.

Hassen en zijn ouders gingen naar huis ik ging gelijk naar boven had echt geen zin in mijn moeder en vader hun gesprekken. Ik deed mijn makeup eraf en kleren uit. Daarna waste ik mijn gezicht en deed mijn lichaam wassen . Nu lekker bidden. Dat maakt mij leven gewoon compleet. Net wnr ik wilde liggen in mijn bed riep mij vader mij dus ik naar beneden ' hoertje dat je weet jij gaat over 2 dagen trouwen en morgen ga je jurk uitkiezen met hassen en zijn moeder.' Ik hield me zo erg in om niet te huilen ' oke slaaplekker' zei ik ik rende naar boven en ging helemaal huilen. Ik keek op mijn tel en zag dat ayse had gestuurd hoe gaat het nu met je askim. Ik had nu echt zin in niks. Ookal hou ik van haar nu ff niet.

Met tranen in mijn ogen viel ik in slaap

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now