🦋 deel 15

368 26 0
                                    

~merve
Na de trouwfeest kwam de afscheid oké ik hoef werkelijk geen afscheid te nemen van mijn moeder en vader. Totaal niet maarja moest nep doen. Ik knuffelde ze snel en mijn moeder zij ' ik ga je deken morgen controleren of je nog maagd was' ik keek haar Zo scheef aan en knuffels mijn vader snel. En als laatst knuffelde ik mijn beste vriendin ayse. Ze knuffelde mij zo hard alsof ze mij nooit meer ziet. We huilden allebei heel hard. ' merve zullen we gaan?' Vroeg hassan. Ik knikte en zwaaide voor het laatste naar ayse en ging hand in hand met hassen in de auto.

Op een gegeven moment dacht ik na wat er straks gaat gebeuren ik kreeg gewoon zenieuwen als ik eraan denk uff. Ik zat zo erg na te denken dat ik zonder in de gaten te hebben mijn nagels beet ' merve gaat het je hebt bijne heel je nagels gebeten' uhm ja ja het gaat' zei ik terug. ' waar dacht je aan ?' Niks niks ' isgoed ' zei hij.

'Gaan we nu meteen naar de vliegveld of eerst naar huis?' We gaan meteen nu je koffers zijn ingepakt door je moeder' zei hassen ik schrok huh mijn moeder. Sinds wanneer helpt min moeder mij. Ik zei oke tegen hassen en ging met mijn hoofd tegen de raam te leunen. En zo viel ik in slaap.

' merve opstaan we zijn aangekopen op schiphol' ik ging mij uitstrekken en ging hassan helpen met de koffers.

We zitten nu in het vliegtuig en hassan begon oppeens met praten. ' merve ik moet je iets vertellen ik ken ayse langer en zelf heel goed eigenlijk' ik schrok wat hij zei huh doe dan vroeg ik. ' nou het zit zoo..... ( dit heb ik verteld in deel 6 #schrijfster) Hij heeft me alles verteld en ik schrok van het verhaal. Ik was mischien exht 5 min stil en geschokkerd. ' merve gaat het ?' En wilde me aanraken bij mijn schouder. ' raak mij niet aan met je vuile handen waar je bij ayse hebt gezeten hoe kan je zo zijn hoe' ik was zo boos dat ik op een gegeven moment hem zelfs sloeg. Heel de vliegtuig keek me aan maar dat bloeide min echt niet.

Ik werd gewoon gek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik werd gewoon gek. En begon te huilen. En een gegeven moment hielt hassan mijn hand vast en zei ' YETER(genoeg) MERVE YETER IK HEB OOK EEN FOUT GEMAAKT IK GEEF TOE DOE ME NIET MEER PIJN ALSJEBLIEFT' hij moest gewoon huilen. Eerst keer dat ik een jongens zie huilen. En waar ik echt niet tegen kan is wel huilende jongens denk ik. ' sstt tamam gecti (oke is al over).
En zo zaten we in de vliegtuig👇🏼

We knuffelden elkaar heel hard en zo vielen we in slaap in het vliegtuid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We knuffelden elkaar heel hard en zo vielen we in slaap in het vliegtuid. Kunnen jullie het geloven ik sliep eerste keer in de armen van een jongen. 😱🤤

'Merve opstaan we zijn in dubai gekomen' ik werd wakker en strekte mij weer uit. Ik heb echt slaaptekort ( want ik slaap te kort ~boef 😂 #schrijfster). We hebben onze koffers gepakt alles was elhamdullilah in oorde niks ergs gebeurd.

Op naar de hotel...

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now