🦋deel 2

810 40 5
                                    

~merve

TRINNGG TRINGGG. (De wekker ging). ' uf ik haat mensen echt man school maakt mij moe uf'. Ik sta op en ga mijn gezicht eerst wassen in de ochtend douche ik nooit ik haat dat idk why maarja dan kleed ik mij aan en doe ik mijn makeup.  Ik doe niet zo veel makeup beetje voor mijn wallet consealer en maskara dat is het.  Wat ik aan heb👇🏼

Ik doe nog een beetje parfum op van gucci die bamboe ofzo ZOOO LEKKER OMGG  en klaar voor school

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe nog een beetje parfum op van gucci die bamboe ofzo ZOOO LEKKER OMGG  en klaar voor school. In de ochtend heb ik nooit zin om echt te gaan eten daarom koop ik meestal op school eten. Net wanneer ik mijn schoenen aan deed riep mijn vader mij. ' merve morgen ga ik en jij naar turkije naar dorp ff'. ' hzo opeens baba ik heb school kan niet en wat moet ik in dorp doen?' ' cok konusma (niet veel praten) als ik zeg wij gaan gaan we klaar.' ' oke doeii'
Ik ik deed de deur dicht. Wat is mijn vaders probleem ik snap hem niet opeens zegt hij morgen gaan we naar turkije in zo een illigale dorp pfff ik haat echt naar de dorp te gaan gelukkig heb ik daar wel wifi gefikt van mijn nicht I love her soo much!!

Maarja ik woon maar 10  van school dus  ga ik meestal lopend soms met scooter. Vandaag ging ik lopend ik kwam op school aan. Als je vraagt wat studeer je ik doe hbo wat ik later wil worden weet ik echt niet dat zie ik later wel. Ik moest naar mijn kluis maar daarvoor zaten die jongens groep jullie weten wel wat ik bedoel. Ik haat dat zo erg. Ik vroeg netjes aan ze ' kunnen jullie ff aan de kant' een jongen keek me heel scheef aan en ik dus scheef terug. En zei ' wat kijk je scheef heb ik iets van je aan ga aan de kant' en ging hem duwen maar hij was veel te zwaar. ' raak mij ni aan eh hoer'  zei die jongen. ' Wat zei jij herhaal is' ' ben je doof ik zei raak mij ni aan eh hoer' heel het groepje lachde en zeiden woow woow. ' klaar eigen schuld ' ik sloeg heel hard met mijn been op zijn *kruis* SO NAAR TURKSE SERIUES WHAHAH. Hij schreeuwde het uit en alle jongens lachde hem uit. Ik zef moest ook heel erg lachen mrja eigen schuld hé.

Ffkes doorspoelen school is gewoon te saai you know..

Ik kwam thuis en ging meteen naar boven en mijn makeuperaf thuiskleren aan en ging bidden. Ja mensen ik bid al 1 jaar ongeveer ik voel me veel veiliger als ik bid. Na bidden riep mij moeder mij. ' merve kom naar beneden'
' ja anne wat is er' ' ga je koffer inpakken voor morgen. Om 8 uur in ochtend ga je naar turkije. ' isgoed, voor hoeveel dagen gaan we?' Vroeg ik aan mijn moeder. 2 weken daarna kom ik ook en dan kijken we nog wel hoelanf we blijven reken maar uit 4 weken ofzo.' 'WAT MOET IK ZO LANG DAAR DOEN FF SERIEUSS?!...  schreeuwde ik beestje boos. ' merve sessine dikat et yoksa kotu olur bak ' zei mijn vader. ' oke ik ga al' zei ik een bedtjr boos en ging naar boven koffer inpakken.

Ondertussen heb ik mijn koffers ingepakt en gebeden. Het is ongeveer 22:00 uur en ga denk ik slapen morgen vroeg opstaan om 06:00 echt geen zin man.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now