🦋deel 45

280 24 1
                                    

-merve

' hzo hoeft toch niet?!' ' ze was wel mijn beste vriendin mijn zus ik weet niet hoor' . ' askimm ik weet het maar ze was ook mijn ex' ' ja dat jij een playboy was is niet haar schuld' ' nee dat zij een hoertje was en met andere in bed ging en zelfs zwanger was is niet haar schuld toch?' Ik wilde echt bijna huilen hoe kon ze zwanger zijn hoe. Meteen oakte hassan mijn gezicht.' Askim laat haar vergeet aub ik wil alleen jou als mijn vrouw en ik meen dit oprecht. ' ik geloof je hassan' zei ik en knuffelde hem weer stevig vast.

' ik ga ff de koffers uitpakken.' Zei ik. ' Isgoed dan ga ik ff naar vrienden ' ' oke kom rond 6 uur thuis dan maak ik de avondeten klaar' ' wil je iets speciaals voor avondeten' ' uhmm is er in de menu ook dat ik jou kan eten' ' nee sorry meneer wilt u iets anders mischien' ' doe maar mij een cigkofte wel zo lekker hete' ' oke nog iets verder' ' en ayran alstublieft' ' oke dan wordt dat €15 alstublieft' ' uhm keen keld wel honger maar ik weet hoe ik het kan betalen' ' hoe dan?' En zonder 1 sec te ademhalen drukte hij zijn lippen op die van mij. Na de kus keek ik hem verliefd aan en hij mij ook. ' ik hou van merve' ' ik ook van jou hassan' ' Yallah ik ga kleintje' ' doeii behaarde aap' ' ahah doei' hassan liep naar beneden en ging uithuis en ik ging begon met de koffers uit te pakken en alles in de kast te stoppen.

-hassan

Ik liep uit huis onderweg naar mijn vrienden. Beter gezegd werk. Laatste tijd begin ik echt gevoelens te krijgen voor merve. Ze maakt me verliefd. Maar ik zie wel. Ik liep naar mijn vrienden en gaf ze allemaal een mannelijk knuffel. ' eey hassan die video van jou is beroemd geworden man' ' huh welke video' ' die je stuurde met je vrouw merve jullie zoen partij'. Omg nee dit kan niet die video die ik naar hem stuurde hij heeft die gwn op internet gezet. ' HEB JIJ DIE OP FK INTERNET GEZET?!' Schreeuwde ik boos naar hem. ' ja tuurlijk waarom zou ik hem anders aan jou vragen. En hzo zo boos je voelt toch niks voor haar' ' EEY PIK LUISTER HAAL DIE VIDEO WEG OVERAL OWEEE ALS MIJN VROUW ERCHTER KOMT IK HAK JE IN 1.000.000 stukken begrepen?' ' te laaat man iedereen heeft die al' ik sloeg hem helemaal dood. Totdat ik zag dat hij echt niet meer kon. ' ja sorry man kon me neit inhouden was te laat man' zei ik en ging weg. Naar de sigaret winkel. Ik kocht een pakje sigaret en rook er eentje. Na het roken ging me stress weg. Ik keek op mijn horloge en zag dat het half 6 was. Merve zei dat 6 uur de eten klaar was. Ik ga haar maar helpen heb toch niks meer te doen. Onderweg naar huis...

🦋Stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanOù les histoires vivent. Découvrez maintenant