Deel 62

301 23 7
                                    

~merve

We zaten ondertussen met zen alle film te kijken. Ik was niet echt geconsentreerd met de film bezig. Ik dacht namenlijk de heletijd aan *mijn eer aan hassan geven*. Jullie denken zeker wtf. Haha. Kijk het zit zo ik en hassan zijn heel close geworden hij geeft me heel vaak kusjes enzo en hij oraat er ook over van vanavond zie je wel enzo. Ik weet dat hij het wilt ( welke jongen niet). Maar ik weet niet of hij mijn ware is. Ik denk wel dat ik het ga geven aan hem want ik denk dat ik verliefd op hem begin te raken.

Tussen ayse en mustafa gaat het best goed tenminste ze zitten nu samen. Ayse ligt tussen mustafas armen. Hun gaan ook in sha allah binnen kort trouwen ze passen dcht bij elkaar.

'Askim' zei hassan fluisterendd tegen mij. ' hmm' ' ik weer dat je de hele film niet gekeken hebt dus nu niet doen alsof je helemaal in de film zit' ' pff ja klopt wat is er?' ' waar denk je aan?' ' uhm gwn iets' ' wat?' ' gwn iets laat' ' zeg' zei hassan op een bozere manier. ' LAAT GWN LAAT!' Praatte ik iets te hard ik denk dat ik beter schreeuwen kan zeggen. Ik keek naar ayse en mustafa en zag dag ze schrokken. Ik liep meteen naar boven in onze slaapkamer. Binnen noet eens 2 min moet hassan komen. ' uit mijn kamer' ' onze' zei hassna meteen. ' wat is er met jou?' Vroeg hasssn rustig. ' NIKS JA NIKS'. ' er is iets waar aan je twijfelt ik zie het' ' pff' ' doe ik iets verkeerd? Ben ik niet goed genoeg voor jou?' ' nee nee hassan dat niet echt niet' ' wat dan'. Hoe moet ik het nu aan hem vertellen. 'Ik....' ' jij...?' ' ik denk...' ' jij denktt..' en net op die moment kwam mustafa binnen. ' abi wij moeten snel gaan werk.' Wat hou ik van hem zeg haha. ( niet op die manier). ' wacht 1 min' ' ABI NU !' ' hassan ga maar ik vertel je wel vanavond.' Oke ik ga ja.' En gaf een kus op me voorhoofd.

Nadat hassan en mistafa weg zijn gegaan hadden ik en ayse wat geklets en netflixx!! Duhh. Rond 5 uur begonnen we te koken. we maakten lekkere taco's.

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu