4.7

2.1K 146 84
                                    

Buyrun efendim uzun bir aradan sonra yeni bölüm ,ya da şöyle diyelim finalden önceki son bölüm, finalde görüşürüz, yorumlarınızı esirgemeyin, hoşça güle🌸

Min Sung’un mesajına sinirlenip kıskançlık krizine girmiş Jackson beni odada tek başıma bırakıp gitmişti, arkasından kapıyı kapatırkan derin bir nefes verdim. Çocuğa hayır diyecek bir konumda değildim telefon numaramı alırken yaptığı gibi yine emri vaki davranmıştı.

Aslında böyle davranışlardan asla hoşlanmazdım ama yapacak bir şey de yoktu, hayatınıza bu tür insanlar girdiğinde bazı şeyleri engelleyemiyordunuz. Tıpkı benim akşam onunla yemeğe gidecek olmam gibi. Ama bunu Jackson’a nasıl kabul ettirecektim işte onu bilmiyordum.

Telefonumun mesaj kısmına girerek Min Sung’a cevap yazdım.

MA”Beni almana gerek yok, arabam var kendim gelebilirim sadece mekanın adını söylemen yeterli.”

Yazdım ve telefonumu cebime atarak ofisimden çıktım, nedense ona evimin adresini vermek istememiştim ayrıca gelip beni almasına gerek yoktu sonuçta bir randevuya falan çıktığımız yoktu böyle davranması beni rahatsız ederdi. Sadece arkadaşça yenilecek bir yemek için bu kadar ilgi fazlaydı. Eski bir tanıdığım olduğu için ve okul zamanları bana destek olduğundan onu kırmak istememiştim ama bunun fazlasını isterse kesinlikle tavrımı ortaya koyardım.

Düşüncelerim içerisinde pratik odasına giderken içerden gelen sesler beni durdurmuştu anladığım kadarıyla birileri kavga ediyordu ama bu bir kız sesiydi. Hızlıca kapıyı ittirip içeriye girdiğimde çocuklardan sadece Jackson, BamBam ve Youngjae vardı, duvar kenarında ki koltuğa oturmuşlar gülüşerek kavga eden çifti izliyorlardı.

Kafamı çevirdiğimde Yugyeom uzun bacaklarıyla onu azarlayan ve ona vurmaya çalışan kızdan kaçmaya çalışıyordu. Ellerini öne açmış ve hafif eğilmiş bir şekilde kendini savunmaya çalışan Yugyeom çok komik görünüyordu, kıza gözlerim çevrildiğinde ise Yugyeom’dan biraz kısa , beyaz tenli ve renkli gözlü olduğunu gördüğüm oldukça güzel bir kızdı. Kaşlarımı kaldırarak onları izlemeye devam ettim kız hiç aralıksız bir şekilde susmadan Yugyeom’a bağırıyor bir yandan da ona vurmak için yetmeyen boyu ile zıplıyordu.

“Kim Yugyeom seni bu sefer öldüreceğim!”

“Yah Kyung Rim dinle sadece bir fanın yaptığı yorum, hadi ama bunun için beni neden dövmeye kalkıyorsun?”

“Çünkü o lanet olası pantolonlarının hepsini yakacağım , sana o kadar dar giymemen gerektiğini söylemiştim! Bu fanların derdi ne böyle? Senin nerelerine bakıyorlar?”

“Hepsinin gözlerini kontrol edemem ki! Ayrıca şu cazibeye kim dayanabilir ki?”

Yugyeom dikleşip yüzüne kendini beğenmiş ifadesini ekledikten sonra parmakları ile kendini göstermişti ona gözlerimi devirerek bakmıştım bu çocuktaki ego bir  Jackson’da vardı bir de bunda.

“Kim Yugyeom seni geberteceğim!”

Adının Kyung Rim olduğunu öğrendiğim kız onu tekrar kovalamaya başladığında Yugyeom kapıda ki beni fark etmiş koşarak yanıma gelmişti. Arkama geçtiğinde ellerini omuzlarıma yerleştirip ona vurmaya çalışan Kyung Rim’den korunmaya çalışıyordu.

“Noona lütfen beni kurtar.”

Kocaman olmuş gözlerimle ona bakarken ne yapacağımı şaşırmıştım.

“Hey derdiniz ne sizin? Ne oluyor? Sen kimsin?”

Gözlerimle karşımda dikilen ve hunharca Yugyeom’u dövmeye çalışan kıza baktım sorduğum soru ile olduğu yerde dikleşip bir anda ciddileşmişti suratından gerildiğini anlayabiliyordum.

BENİMLE KAL | Jackson WangWhere stories live. Discover now