3.3

2.4K 191 92
                                    

Aslında vote dolmadı, okuyan o kadar fazla okuyucu varken neden+50 oy olmadı bilmiyorum ama üzdü, buyrun yeni bölüm,

Uyandığımda sabah olmuştu Jackson huzursuzca yatakta kıpırdanıp tekrar bana sıkıca sarıldığında bir anlığına uyandığını düşünmüştüm ama uyanmamıştı.

Şu an yüzünü görüp onu izlemeyi tercih ederdim ama kollarının arasından çıkmam epey imkansız görünüyordu, yaklaşık yarım saat bekledikten sonra
artık kalkmamız gerektiğine karar verdim çünkü bu gün çekimlerin son günüydü ve akşama uçağımız vardı.

Belimdeki elini okşayarak onu uyandırmaya çalışıyordum ama asla tepki yoktu.

"Jackson geç kalacağız daha çocukları uyandırmam gerekiyor biraz hızlı hareket etsen?" Dedim tekrar olduğum yerde kıpırdanırken.

"Neden seninle sabah yatakta keyif yapamıyorum?" Sesi boğuk çıktığı için söylediği şeyi zar zor anlayabilmiştim.

"Bilmem her seferinde işimiz olduğunda birlikte uyuduğumuz için olabilir mi?"

"Hımmm." Dediğinde hâlâ kalkmamak için naz yapıyordu sonunda onu kaldırmayı başardığımda sırtına ellerimi koyup banyoya iteklemiştim onunla böyle ilgilenmemin hoşuna gittiği yüzünde ki gülümsemeden belliydi.

"Hadi güzelce yüzünü yıka." Dedim onu lavobanın önüne getirdiğimde.

"Sen yıkar mısın?" Hâlâ gözlerini açmamıştı lavobunun önünde dikilmiş omuzları önüne düşmüş ellerini öne doğru sallandırmıştı, tam bir köpek yavrusuydu.

"Hadi ama Jacky." Dedim gülerek.

"Hadi ama Min Min." Diye söylendiğinde lavoboyu açıp suyu ılık bir şekilde ayarladığımda kafasını lavobaya eğip avcuma doldurduğum suyla yüzünü yıkamaya başladım olabildiğince nazik davranmaya çalışıyordum , bir yandan yıkıyor bir yandan yanaklarınıda okşuyordum. Makyajsızken bile mükemmel
olduğunu daha önce söylemiş miydim?

Ben yavaş yavaş yüzünü yıkarken yüzünde ki gülümseme daha da büyümüştü, sonunda yıkama olayı bittiğinde musluğu kapatıp lavabonun kenarındaki havluya uzandım, gözlerini açıp bana baktığında uzun zamandır bana böyle bakmadığını fark etmiştim, huzur dolu bir şekilde hareketlerimi izliyordu.

Havluyla yüzünü kurulama işlemini bitirdiğimde ;

"Bugünlük bakımınız bu kadardı beyfendi artık odanıza gidip hazırlanır mısınız?" Dedim gülümseyerek.

Bana doğru eğildiğinde sımsıkı sarılmıştı, sarılışana karşılık verdiğimde;

"Uzun zamandır uyandığım en güzel sabahtı Min-ah , teşekkür ederim."  Biraz geri çekilip yanağıma bir öpücük bıraktığında bütün vücuduma mutluluk yayıldığını hissetmiştim.

"Rica ederim yakışıklı her zaman." Dedim göz kırparak.

Odadan Jackson'ı yolladığımda hızlıca telefonumu alıp bütün üyeleri uyandırdığımda koşar adım banyoya gidip sıcak bir duş aldım, üzerimi giyinip makyajımı yaptığımda akşam giderken sıkıntı çekmemek adına bavulumu hazırlamıştım.

Yaklaşık yarım saat sonra hepimiz lobideydik  gelen aracımıza binip çekim alanının yolunu tutmuştuk, olan bütün sorunlara rağmen nedense bugün bir mutluydum. Bai'nin ve diğer saçma sorunların canımı sıkmasına izin vermeyecektim.

Erkenden vardığımızda üyeler makyaja alınmıştı yol boyunca Jackson'ı izleyip kendi kendime saatlerce gülmüştüm, bana verdiği mutluluk en sevdiğimdi.

BENİMLE KAL | Jackson WangNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ