1.6

3K 175 23
                                    

İşte şimdi bitmiştik! Jaebum başından beri haklıydı ve ben onu dinlemeyerek büyük bir hata yapmıştım.

Beynim zonklamaya başlamıştı ellerimin titremesinide engelleyemiyordum. Nasıl yapmıştım bunu? Belliydi böyle birşey olacağı. Ama kim bizi nasıl tanıyıp fotoğraflarımızı çekmişti ki? Halbuki etrafımızda dikkat çeken kimse yoktu. Derin bir nefes aldım.

"Ne yapacağız?" Dedim önce.

"Bilmiyorum Min Ah. Tabi ki hemen açıklama yaptırtmamız gerekiyor avukat ve menajer olan sensin. Bu işi başımıza sen açtın sen halledeceksin."

Tanrı aşkına sanki çok büyük bir suç işlemişim gibi davranmasının özel bir sebebi var mıydı? Evet hata etmiştik ama halledemeyeceğimiz birşey değildi. Her idolün hakkında böyle iddalar çıkıyordu ve şirket yalanlıyordu.

"Anladım halledeceğim. Ama sanki daha büyük bir suç işlemişim gibi davranmasan?" Dedim sessizce üstüme geliyordu.

"Min Ah! Hiçbirşeyin farkında değilsin. Seni sevgili zannedip kaç hayran sana düşman olacak bundan haberin var mı? Ya da Jackson'a gelecek nefret yorumlarından ve mesajlarından. Onun ne kadar üzelebileceğini düşünüyor musun?"

Haklıydı. Bu yönden hiç bakmıyordum.

"Özür dilerim." dedim başımı öne eğerek.

"Özürün birşeyleri düzeltebilecek gibi durmuyor Min Ah. Hayranlarımız bizim için çok önemli ve onları gerçekten üzdünüz." Diyen Jaebum'un gözlerinin içine baktım.

"Bunu telafi edeceğim."

"Daha JYP açıklama yapmamız gerekiyor. Tanrım hangi biriyle uğraşacağım?" Benim cevap vermemi beklemeden odadan çıkıp gitti.

Biran başım dönmüştü elimin biriyle destek alarak yatağa oturdum. Jackson'ı düşünüyordum eminim ki çok üzülecekti ve bunun tek sorumlusu bendim. Gezmek istemesem olmazdı değil mi? O beni zorladığında kabul edip çıkmayacaktım. Gözlerimi kapattım bu işi ilk baştan kabul etmemeliydim.

Telefonumu elime alıp internete girdim heryerde haberler dolaşıyordu gönderinin birindeki yorumları incelemeye başladım.

"Kız güzel olabilir ama oppa bize söz vermiştin."

"Ne demek sevgilisiyle yemek yedi? B*klar. Oppa sen ahgaselere aittin."

"Menajer ayağına idolleri kandırmalarından bıktım artık."

"Bende JYP çalışanı olmak istiyorum böylece or*spluk yaparak idolleri ele geçebilirim."

"Jackson oppa hayır artık oppa bile demeyeceğim senden nefret ediyorum."

Tanrım! Daha neler neler yazmışlardı. Jackson bu yorumları gördüğünde yıkılacaktı. Salak Min Ah! Kendime o kadar kızgındım ki.
Hemen üzerimi değiştirip Jackson'ının yanına gitmeliydim. Jackson ve Jinyoung'un odasına gittiğimde kapıyı çaldım ama açan kimse yoktu diğer üyelerin de kapısını çaldım fakat kimse yoktu. Muhtemelen Jaebum'un odasındalardır diyerek oraya gittim ve kapıyı Mark açtı.

"Gel Min Ah. Başından beri birşeyler karıştırdığınızı biliyordum zaten."

Dedi başımı öne eğerek:

"Özür dilerim oppa." Dedim ve içeri girdim.

Bütün üyeler buradaydı birşey konuşurken yarıda kesildiği çok belliydi. Hepsinin önünde durup eğilebildiğim kadar eğildim ve yere bakarak konuşmaya başladım.

"Hepinizden çok özür dilerim. Özellikle senden Jackson-ah. Başına iş açtım ve hepinizin umarım bundan kötü etkilenmezsiniz. Bunu telafi etmek için elimden gelen herşeyi yapaçağım. Gerekirse işi bırakacağım." Dedim.

BENİMLE KAL | Jackson WangWhere stories live. Discover now