2.5

2.8K 182 22
                                    

"Sana gelince hanımefendi işi bırakacaksın."

Söylediği şey karşısında başıma biranda giren ağrı kulaklarımın uğuldamasına sebep olmuştu.
Şirketi bırakmak benim için zor olmayabilirdi ama Jackson'ı nasıl bırakacaktım ki?

JYPE'nin kötü birşey söyleyeceğinin farkındaydım demiştim değil mi? İşte bu kadar kötüsünü beklemiyordum gözlerimi kapattım işte şimdi tam anlamıyla bitmiştim. Daha ilk işimde başarısız olmuş ve kovulmuştum. Peki asıl umrumda olan bu muydu? Üyelerin hepsine alışmıştım ben bırakmak istemiyordum hiçbirini, belki gerçek anlamda hiç menajerlik yapmamıştım ama avukatlık konusunda iyi gittiğimi düşünüyordum.

Bunlar bir kenara Jackson ne olacaktı? Tamam şuan keyfine onu süründürüyordum ama ben şirketten ayrılırsam zaten imkansız olan ilişkimiz tamamen imkansız hale gelmez miydi? Ondan ayrılmak istemiyordum , şuan aramızda sıkıntılar olabilirdi , ama onu sevdiğim gerçeğini hiçbirşey değiştiremiyordu.
Onsuz olmak düşüncesi kalbimi sıkıştırmıştı.

Gözlerimi açtım ve JYP'nin tam karşısına geçerek;

"Bırakmak istemiyorum." dedim şuan bu güç nereden geliyordu bilmiyordum belki de Jackson'a olan sevgimin gücüydü.

"Fikrini sormadım zaten kovdum seni." diyen JYP bana yarım gülüş atmıştı sinirlenmemek için kendimi zor tutuyordum. Ağzımı açıp birşey söyleyecektim ki beni engelleyen Jaebum olmuştu.

"Efendim bizim bir sıkıntımız yok ve medyada da artık bu haber dönmüyor çoktan unutuldu onu kovmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum." dediğinde benim arkamda olması beni sevindirmişti.

"Hyung onu kovamazsın! Kovacaksan da bunu haberler ilk çıktığında yapmalıydın neden şimdi birden bire bunu yapıyorsun ki?" Jackson'ının alttan almaya başlaması beni şaşırtmıştı sanırım tamamen sinirlenip kimseyi dinlememesinden korkuyordu.

"O zaman meşguldum ve gelemedim aslında bunu telefonda bile halledebilirdim bu seni ilgilendirmez şimdi kovmak istiyorum bu can sıkıcı durumun tekrar yaşanıp yaşanmayacağı konusunda
emin değilim." dedi kafasının arkasını kaşırken sanki tavırlarında bir sıkıntı vardı isteyerek yapmıyordu bunu.

"Efendim bir daha tekrarlanmayacağı konusunda emin olabilirsiniz." dedim bırakmak istemiyordum bu sorun değildi değil mi? Çok mu hevesli görünüyordum şuan? Belki öyleydi ama umrumda değildi bırakmak istemiyordum işte.

"Hyung onu kovamazsın Min Ah bizim için değerli diğer menajer ile yaşadığımız sıkıntıları zaten biliyorsun neden bunu bize yapıyorsun?" Jackson neredeyse
adamın ayaklarına kapanacaktı bu hali beni daha cok üzüyordu.

"Bu dedikodular doğru muydu? Gerçekten yakınsınız fotoğraflarda." diyen JYP'ye şuan ne diyecektim hiçbir fikrim yoktu.

"Hyung sadece masumca ağzımı siliyordu bunda birşey yok." diyen Jackson'a baktım herkese açıkca sevgili olduğumuzu belli eden adam bugün hiçbirşey yokmuş gibi davranıyordu.

"Pekala ama bu konuda hala tam karar vermiş değilim size süre tanıyacağım en ufak bir haberde en ufak bir şüphelenmede bir daha hiçbirinizin gözünün
yaşına bakmam." dediğinde derin bir nefes verdim az önce neredeyse ölecektim.

"Teşekkür ederiz." diye hep bir ağızdan söylemiştik Got7 ile bende uyumlu olmuştum artık. JYP yanımdan geçerken;

"Gözüm üzerinde ve siz manyak herifler sıkı çalışın!" diyip odadan çıktığında kendimi yere bıraktım gerçekten hayatım daha ne kadar kötü olabilirdi?

"Noona çok korktum ağzımı bile açamadım özür dilerim." diyen BamBam yerde yattığım için tersten kafasını yüzüme eğmiş konuşuyordu onun bu haline gülmüştüm. Kahkaha atarken yanmaya başlayan gözlerim gelen ağlamanın habercisiydi.

BENİMLE KAL | Jackson WangWhere stories live. Discover now