3.1

2.1K 174 199
                                    

Satır arası yorum yapsanıza❤
Bu arada yorumlarınıza hayran olduğumu söylemiş miydim? Beni benden alıyorlar, iyi okumalar💋

Sessizce onları izlerken yüzümü buruşturdum. Jackson aramızda bir şey yok derken ya yalan söylüyordu ya da tek derdi beni kandırmaktı.

Üzülmeli miydim? Ya da neye üzülmeliydim? Yalan söylemesine mi? Benden başkasının ona dokunmasına izin vermesine mi? Yoksa ilişkimiz için mi? Şu an gerçekten karar veremiyordum.

Düşüncelerim arasında gözlerim tekrar onları bulduğunda Bai Jackson'a gülümsüyordu Jackson ise tepkisiz gibiydi , bu kadar zaman nasıl tepki vermeden durabiliyordu anlamıyordum.

Sonunda Jackson tepki verdiğinde elini başını okşayan Bai'nin elinin üzerine koyup çekmişti. Onun bu tepkisi gülen surat Bai'nin yüzünü asmasına neden olmuştu.

Jackson geri adım atarak ondan uzaklaşırken ne konuştuklarını duyamadığım için lanet etmiştim.

Birşeyler söylediği belli oluyordu ama anlamıyordum beni görmelerinden korkarak geri dönmeye karar vermiştim. Arkamı dönüp gitmek üzereyken kolumdan tutan el beni kendine çevirmişti.

"Min yanlış anladın." Jackson bana yalvarırcasına bakıyordu.

"Anlamadım." Dedim ona bakarak anlamamıştım.

"Ama hiç bir şey göründüğü gibi-"

"Jackson-ah yanlış anlamadığımı söylüyorum, beni dinliyor musun?" Dedim kaşlarımı kaldırıp gözlerinin içine bakarken.

"Ama ben sandım ki-"

"O kızın burada ne işi var bilmiyorum ve neden saçını okşuyor onu hiç anlamıyorum ama gerçekten artık dayanamıyorum." Dedim gözlerimi yere sabitlerken.

Burayı nasıl bulabilmişti? Belki de Jackson burada olacağını söylemişti.

"Bende onu karşımda görünce şaşırdım Min yemin ederim ben çağırmadım." Derken elime tutmak için uzanmıştı ama elimi geri çekmiştim şuan bana dokunması demek bir anda yumuşamam demekti.

"Neler olduğunu artık anlatacak mısın? Yoksa ben kafayı yiyeceğim." Dedim sinirlenerek sürekli sabredip alttan almaya çalışıyordum.

"Tamam anlatacağım, biz ayrılmadan önce annesi trafik kazası geçirmişti uzun süredir yatıyordu , hastaneden çıkmış fakat evde sıkıntılar çekiyorlarmış benden yardımcı olmamı istedi." Dedi pür dikkat onu dinliyordum, nasıl bu kadar saf olabilirdin ki Jackson-ah?

"Ve sende inandın mı?" Dedim.

"İnandım çünkü ihtiyacı vardı gözlerimle gördüm."

"Birdenbire karşılaşıyorsunuz kız sana bizi kader bir araya getirdi diyor ama sen bu bahaneye inanıp onunla gidiyorsun?"

"Min Ah sadece yardım ettim bu kadar."

"Bu kadarsa bu lanet olasının burada ne işi var ve neden senin saçına dokunabiliyor?" Sesim biraz yüksek çıkmıştı ama umrumda değildi.

Günlerdir kendi kendimi yiyor , gecelerce onu bekliyor, sabrediyorum ama söylediği sebep bu mu yani?

"Haklısın Min ben-" Bana doğru adım attığında ellerimi havaya kaldırarak geri adım atmıştım.

"Yeter bana dokunmanı istemiyorum Jackson , bir süre bu ilişki olayına ara verelim. Menajerin olarak her zaman beni arayabilirsin ama bunun dışında beni sakın rahatsız etme."

Cevap bile vermesine izin vermeden yanından ayrılmıştım, günlerdir çektiklerim saçma sapan bir neden için miydi yani? Evet ihtiyacı olabilirdi , ona yardım da edebilirdi ama apaçık bu amaçla ona yaklaşmadığı belliydi.

BENİMLE KAL | Jackson WangHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin