0.3

4.9K 280 63
                                    

Karnımın yanmasına mı acımalıydım yoksa gömleğimin mahvolmasına mı yada koskaca Got7 önünde rezil olmama mı bilmiyordum ama şuan tek hissetiğim şey acıydı. Jackson panikle üzerime üflemeye başladı bir yandan da bağırıyordu;


"Ben, şey ben çok özür dilerim! Sadece Mark hyungla bir iddaya girmiştik!"


Tanrım!İddanız neden beni bulmuştu ki şimdi?


"Önemli değil fakat şuan gerçekten yanıyorum!" Dedim. Jackson telaşma bir bana bir yanan karnıma baktı sonra hemen koşarak çantasına gitti ve içinden bir tshirt çıkartarak bana getirdi.


"Biz hemen çıkalım , sende üzerini değiştir , al." Diyerek tshirtünü bana uzattı. Kafamı sallayarak onayladım hemen diğer üyelerde odadan çıktı.Üzerimi değiştirip kapıyı açtım hepsi ameliyathane başında bekleyen hasta yakınları gibi gözüküyordu gülme isteğimi bastırmak zorunda kaldım.


"Şey değiştirdim , teşekkürler Jackson Oppa." NEE? Oppa mı? Salak Min Ah! Oppa da nereden çıktı şimdi? Yanaklarım kızarmaya başlamıştı. Jackson soğuk bir şekilde önemli değil dercesine kafasını salladı , Yugyeom ve BamBam ın birbirlerine bakarak gülüştüğünü yakalamıştım, tamamiyle rezil olmuştum!


Jackson'nın bana soğuk bir şekilde davranmasını anlayamamıştım bir kaza olmuştu bu kadar üzülmesine gerek yoktu, müdüre hanımada olayı anlattığımızda bana Jackson'a dikkat etmem gerektiğini söyledi, Tanrım bu çocuğa neden bu kadar laf ediyorlardı?Üyelere teşekkür edip ayrıldım. Ne gündü ama, hepsini geçtim şuan üzerimde Jackson'nin tshirtü vardı kim bilir açık artırmaya koysam ne kadar kazanırdım?Kim Min Ah kendine gel tabiki satmayıp ona teşekkür edip geri vereceksin. Eve vardığımda annem beni sorguya çekti tabi ki olan biteni anlattığımda bana saatlerce güldü.


"Sanırım şirkette epey eğleneceksin Min, umarım biryerlerine birşey olmadan avukatlığını yapabilirsin." Diyerek kıkırdadı. Çok komik! Karnım mahvolmuştu ama o sadece benimle dalga geçiyordu. Ona gözlerimi devirip odama çıktım merhem sürüp orayı bir bandajla sardım çok sıcak ve birden çok kahve üzerime döküldüğü için gerçekten kötü yanmıştı yatağıma uzandım beni nelerin beklediğini merak ederek uykuya daldım.




|*


Sabah yine geç kaldığım için hızlıca üzerime siyah bir bustiyer altıma kot pantolunumu giyip tek bant topuklularımı geçirip hemen evden çıktım makyaj yapmaya bile vaktim olmamıştı bu uyanma işini biran önce halletmeliydim, şirkete vardığımda benim için oda hazırladıklarını söylediler çocukların pratik odasıyla aynı kattaydım biraz daha farklı bir katta oda veremezler miydi? Sorgulayarak baktığımı gören görevli en çok vakitlerini pratik odasında geçirdikleri için buraya yakın olmasının iyi olacağını düşündüklerini söyledi, teşekkür ettim ve yanımdan ayrıldı , büromdan birkaç eşya getirmem gerekecekti onun dışında herşey tamdı odada.


Masama oturup bilgisayarımı kurarken kapı çaldı ve Got7 yine karşımdaydı bu duruma ne zaman alışaçaktım bilmiyordum ama her seferinde heyecandan ölebilirdim. Hepsi arka arkaya odaya girince boş boş suratlarına bakmaya başladım bu duruma alışabileceğimden şüpheliydim. Jackson mahçup bir şekilde;


"Umarım odanızı beğenmişsinizdir." Diyerek gülümsedi , gözlerimi kırpıştırdım nasıl bu kadar güzel gülebilirdi?


"Ayrıca karnınız nasıl acaba? Çok acıyor mu? Doktora gittiniz mi? İz kaldı mı? Merhem sürdünüz mü?" Soruları arka arkaya sıralamıştı hangisine cevap vereceğimi düşünürken sevecen Jinyoung araya girdi;


"Yah Jackson sakin olur musun? Tek tek sorman gerekir avukatımızın kafasını karıştırdın. Siz onun kusuruna bakmayın dünden beri zaten susmuyor sizi görünce suçluluk duyguları tekrar kabardı. Umarım iyisinizdir?

BENİMLE KAL | Jackson WangWhere stories live. Discover now