Hi there!

1.5K 71 12
                                    

Už dlhšie ma sužovala potreba písať niečo aj na tomto profile. Čitateľský denník sa mi núkal ako skvelá príležitosť ísť vám príkladom. 

Hm, možno nie som ale najlepší príklad. Som totiž ten typ knihomoľa, ktorý prečíta každú knihu po ruke, dobrú, zlú, či absolútny odpad. No za sedemnásť rokov mojej existencie som si môj vkus, dá sa povedať, výborne vycibrila, a viem si o danej knihe spraviť úsudok. Chcem vám v tomto pomôcť - ak by bol Wattpad plný ľudí so skvelým vkusom, Bad Boy sračky by nemali tisícky videní, zatiaľ čo diela, ktoré ozaj stoja za prečítanie, len pár desiatok. 

Na rozdiel od mojich komentárov, tu budem hodnotiť papierové knihy, od vydávaných autorov. Nečakajte recenzie či hĺbkovú analýzu knihy. Nájdete tu nič iné, len moje pocity, ktoré som musela vyliať na papier hneď po dočítaní. ,,Zápisky" budú teda prudko subjektívne, verím však, že vás zaujmú, možno pobavia, a tuho dúfam, že si z nich aj niečo odnesiete. Ukážem vám, že keď už pri tlači drbnú na obálku knihe nálepku BESTSELLER, neznamená to, že kniha je naozaj dobrá, zistíte, že na svete sú aj lepšie veci, než Milujem ťa, Justin! 

Vrelo dúfam, že sa s niektorými mojimi názormi stotožníte a opäť raz ma nezasype lavína hejtov.

Vidíme sa! 

Čitateľský denníkWhere stories live. Discover now