LXXXIX.Fervent

1K 101 16
                                    

FERVENT: (Despre oameni) Care pune pasiune în ceea ce face, care lucrează cu ardoare; care exprimă, trădează înfocare, pasiune.  

Nu puteam forma cuvinte coerente odată ce respirațiile noastre s-au contopit iar în momentul în care amândoi ne-am detașat unul de celălalt, am putut în sfârșit să respir aerul pe care  îl uitasem. Ridicându-și brațul, degetele lui Harry mi-au cuprins prosopul, aruncându-l printr-o mișcare rapidă pe jos, făcându-mi imposibil să mă împotrivesc. Nu îmi doream nimic mai mult decât să-l las să-mi facă ce dorea iar el observase deja felul în care corpul meu îi cerea atenția. 

-Mi-a fost dor de trupul tău, Toni. Nici nu ai idee de câte ori mi-am petrecut nopțile gândindu-mă la diferite moduri în care ți-aș umple acest corp superb. Vreau să te văd, vreau să te vezi. 

Înghițind în sec odată ce confesiunea sa s-a înregistrat în mintea mea, nu îmi puteam stăpâni dorința de a primi exact ceea ce dorea el să-mi ofere, încruntându-mă ușor odată ce mi-a cuprins mâna, trăgându-mă spre locul în care se îndrepta. Crezând că aveam să aterizăm pe patul moale, surprinderea mi-a fost mare odată ce trupul meu a fost plasat în dreptul oglinzii mari, putând acum să-mi privesc întreg corpul dezgolit. Umbra din spatele meu părea înfricoșătoare, brațele sale cuprinzându-mi stomacul și lipindu-mi spatele de pieptul său tare, inima mea bubuind cu putere în piept. Îmi iubeam corpul dar știam că existau anumite defecte pe care nu le îndrăgeam atât de mult cum o făcea Harry. 

-Spune-mi că mă vrei și tu exact cum te vreau eu. 

Murmurul emanat din spatele meu m-a făcut să-mi întorc privirea, ochii mei prinzându-i pe ai săi, puri de o dorință încărcată de emoția resimțită. În acest moment, cu toate că nu înțelegeam ceea ce era în mintea sa și de ce a reacționat în ultimul timp, în feluri care m-au rănit mai mult decât credeam că este posibil, vocea mea nu a răsunat în încăpere. Trebuia să opresc această manifestare  dar adevărul era că nu îmi doream. 

-Mereu te voi vrea, indiferent de situație. 

Crezând că vocea mea nu putea căpăta o nuanță atât de senzuală, ochii mei s-au mărit odată ce acesta mi-a întors mandibula, mana sa cuprinzând locul dintre picioarele mele fără avertizare, îndemnându-mă să-mi privesc trupul tremurând sub atingerea sa. 

-Vreau să te vezi când ți-o trag, vreau să-mi vezi degetele.

Totul era atât de senzual, amenințător și într-o oarecare măsură exasperant, nevoie pe care o aveam pentru el începând să fie satisfăcută odată ce degetele sale și-au început mișcarea chinuitoare în jurul meu. Respirând sacadat, corpul a început să-mi tremure sub presiune pe care o punea acesta, gâfâind șocată odată ce și-a strecurat două degete în interiorul meu. 

-Harry. 

Prinzându-i brațul cu care îmi susținea trupul, corpul meu s-a mulat în jurul său ca o liană, mișcările sale făcându-mi imposibil să mă concentrez pe nimic altceva. Eram un dezastru sub atingerile sale iar el era conștient de modul în care corpul meu era afectat de atingerea sa. Mereu m-a dus pe culmile plăcerii iar acest lucru era o îngâmfare pentru el. Dar era adevărat, el era tot ceea ce aveam nevoie. 

-Uită-te în oglindă, Antonia. 

Agresivitate din vocea sa m-a îndemnat să-mi deschid ochii cu greu, fiindu-mi aproape imposibil să îmi concentrez privirea asupra oglinzii, obrajii mei încălzindu-se odată ce i-am privit degetele dispărând înăuntrul meu, buzele sale cuprinzându-mi gâtul, sugând și sărutând părți din pielea mea încinsă. Îmi era atât de greu să nu îi strig numele, simțindu-mi orgasmul apropiindu-se, degetele sale lungi lucrând cu repeziciune pentru a mă face să îmi ating culmile plăcerii. 

DecepțiaWhere stories live. Discover now