Fotografiile din alta lume

35 0 0
                                    

Următoarea noastră întâmplare s-a petrecut 1997 într-un mic orăşel de provincie din Statele Unite. Începutul poveştii este unul cât se poate de normal şi o are în prim plan pe Rita Swift o mamă singură care decide să se mute împreună cu fiul ei într-o zonă mai liniştită, departe de agitaţia marelor oraşe.

Tânăra femeie găseşte şi cumpără o casă la un preţ sub preţul normal al zonei. În timpul renovării, aceasta descoperă în podul casei o rolă de film nedevelopat. Pe rolă era scris: "Filmat în curte, 1969". Primele 16 cadre erau cât se poate de normale, însă următoarele 3 păreau parcă desprinse dintr-ul alt timp.

Camera cu care se filmase era o Brownie Hawkeye 20 iar imaginile au fost înregistrate alb negru. Cu toate acestea, ultimele trei cadre păreau a fi înregistrate cu o cameră obscură şi nicidecum cu un model Brownie Hawkeye 20 şi înfăţişau câţiva amerindieni îmbrăcaţi cu haine tradiţionale, specifice începutului de secol al XVIII-lea. Prima fotografie înfăţişa trei bărbaţi dansând pe malul unui lac. A doua fotografie avea în centru un animal masiv, neidentificat, o creatură ce aducea oarecum cu un bivol, înconjurat de un grup de oameni cu feţele acoperite. În cea de-a treia fotografie se puteau observa mai mulţi bărbaţi dansând în jurul unui foc.

Urban LegendsWhere stories live. Discover now