Clovnul

63 4 0
                                    

Legenda urbană a statuii în formă de clovn îşi are originea în casa unei familii înstărite unde o tânăra bonă a fost angajată pentru a avea grijă de cei doi copii ai familiei – o fată şi un băiat.

Într-o seară, părinţii au fost invitaţi la o petrecere aşa că tatăl a rugat-o pe bonă să culce copii iar apoi să rămână în casă până când ei se întorc de la petrecere. Deoarece în casă se găseau mai multe lucruri de valoare, părinţii nu au vrut că bona să cotrobăie peste tot şi nu i-au permis să stea decât în sufragerie.

După ce i-a culcat pe copii, fata a coborât în sufragerie pentru a se uita la televizor. Însă nu mică i-a fost mirarea când într-un colţ al camerei a observat o statuie în formă de clovn. Speriată, fata a încercat să ignore statuia însă imaginea clovnului din colţul camerei începea să o deranjeze aşa că s-a decis să-i sune pe părinţii copiilor pentru a-i întreba dacă poate muta statuia în altă cameră. „Am culcat copii – este în regulă dacă mut clovnul în altă cameră? Este foarte deranjant", i-a spus tânăra tatălui la telefon. Îngrozit, acesta i-a cerut să urce imediat la etaj, să ia copii şi să fugă cu ei la un vecin, iar de acolo să sune imediat la poliţie.

Fata se conformează, ia copii şi fuge cu ei din casă. După ce anunţă poliţia, îl sună din nou pe tatăl copiilor pentru a-i cere lămuriri. Acesta îi spune că ei nu au o astfel de statuie dar că ambii copii s-au plâns în repetate rânduri că un clovn sinistru îi priveşte noaptea cum dorm.

Ofiţerii de poliţie veniţi la faţa locului nu au găsit nici o statuie în formă de clovn.

Ofiţerii de poliţie veniţi la faţa locului nu au găsit nici o statuie în formă de clovn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Urban LegendsWhere stories live. Discover now