Capitol Bonus ( Top 21 cele mai infricosatoare melodii Vocaloid)

88 4 0
                                    

21. Miku&Luka- Scissorsroid

Acest cantec ar fi yandere si trist in acelasi timp. Cantecul le pune in lumina pe cele doua fete , Miku si Luka, ca fiind surori. Cele doua sunt indragostite de maestrul lor, Kaito. Miku, vazand ca maestrul ei este luat din bratele ei miseleste de catre Luka, se decide sa o omoare. Insa aceasta nu reuseste datorita cuvintelor dulci ale lui Luka si dragostea ei fata de aceasta. Dar se intampla ceva neasteptat. Luka isi schimba fata de sora draguta si devine un monstru, omorand-o pe Miku numai din cauza iubirii pentru Kaito. Povestea e putin trista fiindca e urat atunci cand doua fete, mai ales surori, se cearta pe acelasi baiat, mai ales ca in acest anime vor sa se omoare pe bune. Pe de o parte sunt si putin furioasa ca am patit o chestie asemanatoare si nu as vrea ca cineva sa pateasca sau sa mai pateasca asa ceva.

20. SeeU- Hide and Seek

In sine, aceasta melodia de la Vocaloid vorbeste de jocul v-ati ascunselea, dar intr-un mod mai creepy. Un baiat este urmarit de o fata posedata de demonul jocului. Baiatul se ascunde, dar la un moment dat fata il gaseste si demonul intra in baiat. Dupa cum povestesc eu, nu prea pare creepy, insa ce mi se pare la melodia asta creepy sunt versurile si ochii fetei.

 Dupa cum povestesc eu, nu prea pare creepy, insa ce mi se pare la melodia asta creepy sunt versurile si ochii fetei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

19. Megurine Luka- Circus  Monster

Im melodie e vorba despre Luka care acum este un monstru de la circ.  In melodie se tot repeta cuvantul "el", ea referindu-se la diavol. Cei doi lei tineri ii intrupeaza probabil pe Len si Rin. Melodia are si o nuanta trista deoarece se repeta cuvantul " inutila". 

18. Hatsune Miku- Breaking Things into Pieces

Acest cantec  m-a lasat cu gura cascata.Pentru Miku sa spargi lucrurile celor dragi pare o joaca, dar le distruge sufletul celor care au tinut la lucrurile respective. Defapt, ea asta vrea. Vrea sa-i vada ca sufera. Melodia in sine e jucausa si dragalasa, dar daca asculti versurile sau te uiti putin la video.... aici vine partea putin creepy. Imi place si melodia normala, dar MMD-ul e la fel de misto.

 Imi place si melodia normala, dar MMD-ul e la fel de misto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

17. Kaai Yuki- After School

Cantecul e trist si creepy. Am o varianta de poveste a acestui cantec, acum nu stiu cum il percepeti voi.  Yuki se duce in camara salii de gimnastica din vechea cladire a scolii. Spre seara, ea simte o mana rece si palida pe umarul ei. Ea mai vine inca o data, de data aceasta auzind plansete. Deschide usa camerei de unde se auzea sursa plansetelor si este omorata de catre acel ceva sau cineva. Melodia si versurile sunt foarte infricosatoare. Daca ai chef sa sperii pe cineva, plimba-te pe un hol intunecat in timp ce  mormai o data cu melodia. Insa daca vrei sa mearga trebuie sa continui indiferent ca ceilalti spun " Inceteaza cu mormaitul" sau alte chestii. Chiar daca mai nimeni nu va intelege versurile, atmosfera de creepy se va simti si astfel vor fi destul de speriati.

Urban LegendsWhere stories live. Discover now