Infestarea cu gandaci

69 3 0
                                    

  O poveste ar fi cea care un bărbat cu probleme cu acneele, citeşte un articol online despre un nou mod de a-şi curăţa pielea. Tot ce trebuia să facă era să prindă un gândac (din acela mare şi urât) înainte de culcare şi să îl pună pe perna sa. Din disperare, el a urmat instrucţiunile. A prins un gândac în afara apartametului său şi a pus insecta pe perna sa înainte de culcare. Când s-a trezit gândacul dispăruse. A fugit la oglindă şi a văzut că acneea a dispărut peste noapte. Entuziasmat s-a îmbrăcat şi a plecat la liceu. A doua zi de dimineaţă, a simţit o mâncările pe faţa sa. A privit mai de aproape şi a văzut că porii îi erau plini de ouă de gândac. 

 In alte povesti, se spune ca unele fete gaseau gandaci in absorbant si cand se duceau la doctor, acesta gasea in uterul lor oua de gandaci.

 In alte povesti, se spune ca unele fete gaseau gandaci in absorbant si cand se duceau la doctor, acesta gasea in uterul lor oua de gandaci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Urban LegendsWhere stories live. Discover now