Omul fara fata

39 3 1
                                    

Familia mea și cu mine ne-am mutat într-o casa de când am venit in Ohio. Schimbarea școlii în fiecare lună. A fost nevoie de o taxă pe mine ... A fost nevoie de o taxă pe noi toți. Am fost gata doar să ne stabilim definitiv. Părinții mei au găsit această casă în mijlocul orașului, sau ceea ce ai putea numi un oraș. A fost o casa de poveste cu trei dormitoare si o baie. Au fost șase dintre noi atunci. Familia mea era formata din mine, cei doi frați mici, sora mea mai mică si părinții mei. Totul mergea bine, despachetarea și curățarea de praf. Casa era de peste 100 de ani, sau ar trebui să spun ca a fost de 100 de ani. Din a 5-a saptamana am inceput sa observ lucruri ciudate în jurul casei, dar lucrurile mici, cum ar fi sunetul de pasi și închiderea ușilor de la sine. Eu nu le-am dat nicio importanta. Am inceput sa ma alarmez atunci când fratele meu mai mic a avut vise cu un om cu un chip umbrit care il sufoca, dar lucrul cu adevărat ciudat este atunci când s-a trezit, el ne-a spus că încă simțea cum era sufocat.

Mama mea a avut, de asemenea, o experiență terifiantă. Într-o zi ea doar statea pe pat,cand deodata a simtit cum cineva ii respira la ceafa, si dintr-o data s-a oprit. Nu cred ca am dormit o noapte normala în casă după acea zi ... Experiențele au devenit treptat mai alarmante. În următoarele două săptămâni am fost terorizați de acest spirit ciudat, sau ar trebui să spun demon. În fiecare dimineață, toată lumea se trezea cu zgârieturi. Ei bine, toata lumea inafara de mine.O data sora mea mai mica a fost impinsa pe scari. Lucrurile au fost prea intense, așa că am decis să fac un pic de cercetare sa aflu mai multe despre casa. S-a dovedit că o mulțime de oameni au murit în acea casă. Acesta a fost de fapt o casa in care se faceau inmormantari la un moment dat. Apoi am văzut un colț de imagine și l-am scos din folderul respectiv. Se pare ca poza era facuta la începutul anilor 1900. M-am uitat mai aproape și atunci când am văzut-o, era un bărbat în smoching, dar fata lui nu era nimic altceva decât o umbră. Acesta a fost în picioare în spatele unui colț al casei, trage cu ochiul din parte. Așa cum a fost obtinerea, nu a fost în picioare acolo centimetri de fata mea.


I-am putut simți respirația. Mirosea a moarte și decădere. Am simțit cum se infiltra panică în corpul meu și am leșinat. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost un strigăt foarte puternic, urmat de un râs foarte subtire. Când m-am trezit eram complet singur. Nu era un suflet în casă. Am cautat ani dupa familia mea, dar nu i-am putut găsi! M-am uitat peste tot în țara dracului, dar în interiorul meu știu că i-a luat. Ei sunt morți cu nicio îndoială în mintea mea și eu sunt singurul supravietuitor al familiei mele. De ce naiba sunt încă în viață? Eu imi pun această întrebare si în ziua de azi.

,"edJ

Urban LegendsOn viuen les histories. Descobreix ara