Ingerii negri

60 3 0
                                    

  Una dintre cele mai cunoscute legende urbane ale băimărenilor este legată de „Îngerii Negri". Timp de câţiva ani, orice caz ciudat din municipiu era pus pe seama acestor oameni, care după spusele băimărenilor erau specializaţi în răpiri şi crime.

  Nu există băimărean, trecut de 25 de ani, să nu fi auzit cel puţin o dată de „Îngerii Negrii". În timp ce majoritatea copiilor trăiau cu frica lui „Bau Bau", băimărenii s-au ferit de „Îngerii Negrii". Povestea acestora începe undeva prin 1980, când mai mute cazuri neelucidate au fost puse pe seama unei organizaţii secrete, specializată în răpirea copiilor şi crimă. Potrivit legendelor urbane, „Îngerii Negri" erau o organizaţie secretă, care răpea copii pentru a-i transforma în adepţii grupului. Poveştile spun că aceştia se ascundeau pe sub poduri sau în canalizările din Baia Mare, iar noaptea umblau în căutarea următoarelor victime. Mai mult, povestea diferă puţin de la un cartier la altul. Unii spun că „Îngerii Negrii" se antrenau seara pe acoperişul spitalului judeţean, iar noaptea umblau pe străzile municipiului. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă palpabilă a existenţei acestui grup.

 Cu toate acestea, nu există nicio dovadă palpabilă a existenţei acestui grup

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Urban LegendsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum