Jocul de la miezul noptii

74 1 0
                                    

Această legendă urbană este singura pe care o puteţi încerca acasă. „Jocul de la Miezul Nopţii" este numele dat unui presupus ritual păgân. Povestea este asemănătoare cu legenda Bloody Mary.

Dacă vreţi să încercaţi Jocul de la Miezul Nopţii (sincer nu ştim de ce cineva ar încerca aşa ceva), aveţi nevoie de următoarele:

O lumânare
O locaţie cu o uşă de lemn
Câteva picături din propriul sânge
O coală de hârtie
O brichetă sau o cutie de chibrituri
Sare (extrem de important)

Dacă vreţi să încercaţi jocul împreună cu alte persoane, fiecare participant trebuie să aducă obiectele de mai sus. Încă o dată, trebuie să menţionăm că nu încurajăm astfel de practici deoarece, pe lângă faptul că legenda urbană spune că Jocul de la Miezul Nopţii ar putea fi fatal pentru participanţi, există o serie întreagă de implicaţii psihologice pentru persoanele predispuse la aşa ceva.

Cum se joacă jocul:

Ritualul trebuie început noaptea la ora 12:00 fix, altfel nimic nu se va întâmpla.Scrie-ţi numele complet pe o coală de hârtie, apoi pune o picătură de sânge peste nume.Stinge luminile. Mergi în dreptul uşii de lemn şi pune bucata de hârtie în dreptul acesteia, apoi aprinde lumânarea folosind bricheta sau chibritul şi aşează lumânarea peste hârtie.Bate în uşă de 22 de ori. Cea de-a 22-a bătaie trebuie să aibă loc când încă este 12:00 fix, deci toţi paşii de mai sus trebuie făcuţi în mai puţin de un minut.Deschide uşa, suflă în lumânare, şi închide uşa la loc. După ce ai închis uşa, trebuie să aprinzi lumânarea cât mai repede cu putinţă. Jocul de la Miezul Nopţii a început iar Omul a intrat deja în cameră.Acum nu trebuie să te concentrezi decât pe supravieţuirea în prezenţa Omului. Lumânarea trebuie să rămână aprinsă în permanenţă. Dacă se stinge, înseamnă că Omul este aproape. În acest caz ai doar câteva secunde la dispoziţie pentru a aprinde lumânarea din nou. Trebuie să te mişti în permanenţă, să nu stai în acelaşi loc. O să simţi un aer rece atunci când Omul este în apropiere.Jocul spune că, în unele situaţii, poţi auzi chiar şoapte sau poţi vedea o siluetă stând nemişcată în întuneric.Foarte important: dacă lumânarea se stinge şi nu o mai poţi aprinde la loc, trebuie să trasezi imediat un cerc de sare în jurul tău.

Jocul ia sfârşit la ora 3:33 dimineaţa. Dacă în timpul jocului nu ai reuşit să reaprinzi lumânarea, sau nu ai delimitat cercul de sare, mitul spune că vei suferi halucinaţii puternice. Trebuie notat că există o serie întreagă de rapoarte care implică persoane care au încercat jocul. Multe dintre acestea nu mai sunt dispuse să repete experienţa iar în câteva cazuri, victimele au fost găsite într-o stare psihotică adâncă.

Ce nu trebuie făcut sub nici o formă în timpul jocului:

Nu aprinde lumina în casăNu folosi lanterneNu te băga la culcareNu folosi sângele altei persoane pentru jocul tăuNu înlocui lumânarea (de exemplu nu folosi o brichetă în loc de lumânare, dacă aceasta nu se mai aprinde)Nu provoca Omul în nici un fel

Conform legendei urbane, odată invitat în viaţa ta, Omul nu va mai pleca niciodată, chiar dacă jocul s-a terminat.

Conform legendei urbane, odată invitat în viaţa ta, Omul nu va mai pleca niciodată, chiar dacă jocul s-a terminat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Urban LegendsWhere stories live. Discover now