*Hoofdstuk 14*

1.4K 48 2
                                    

Yess, weer een keer een heel lang hoofdstuk😝
————————————————————————

P.O.V. Caitlyn
Rond 21:00u zijn Colin en ik klaar en zijn we aan het wachten op Claire en Jonathan. Een paar minuten later zijn ze er en zeggen Colin en ik onze ouders gedag.

Ik open de voordeur en samen met Colin loop ik naar de auto van Claire toe. We stappen allebei achterin en we zeggen ze allebei gedag. "En hebben we er zin in?" Vraagt Jonathan enthousiast. "Echt wel!" Zeg ik blij terug.

Als we aankomen bij het huis van Tyler, merk ik gelijk dat het heel anders is dan in Nederland. Ik zie de gekleurde lichten uit de ramen komen en de muziek hoor ik hier in de auto al goed. Claire parkeert de auto en dan stappen we alle vier uit.

"Jeetje, dit is heel anders dan in Nederland" zeg ik lachend. "Echt he" zegt Colin. "Dit is sowieso veel beter" zegt Jonathan grijnzend. We lopen naar de ingang en gaan naar binnen. We lopen naar de keuken waar we iets te drinken halen en dan gaan we naar de woonkamer die is omgetoverd tot een dansvloer.

Je kan hier bijna niet lopen zonder dat je tegen iemand aanbotst.

Claire en ik beginnen vrolijk te dansen en ik vergeet even alles om me heen. Ik denk even niet aan The Spikes die me dood willen hebben.

We gaan helemaal los en na een tijdje voel ik een tikje op mijn schouder. Ik draai me om met een grote glimlach en zie Sander staan. "Hey!"
Zeg ik vrolijk. "Hey, hoe gaat het?" "Goed hoor en met jou?" "Ook goed"

"Kom dansen!" Zeg ik, als ik hem stil zie staan. "Ik dans niet" zegt hij. "Nouuu, kom op" zeg ik met een pruillipje. Ik pak zijn hand vast en begin vrolijk in het rond te springen. Hij moet lachen en springt vrolijk met me mee.

Na een kwartier volop springen, moet ik echt even bijkomen. "Ik ga even naar buiten" zeg ik tegen Sander en Claire. "Zal ik met je meegaan?" Vraagt Sander. "Is goed" zeg ik glimlachend.

We lopen naar de achtertuin waar het feest ook aardig op gang is. Mensen zitten in een grote kring een drankspelletje te doen, sommige mensen zijn aan het zwemmen en andere mensen staan gewoon gezellig te kletsen.

"En wat vind je tot nu toe van het feest?" Vraagt Sander. "Geweldig! Het is heel gezellig en ze draaien goede muziek" zeg ik. "Gelukkig maar! Na vanmiddag heeft iedereen dit wel nodig" Ik knik instemmend.

Ik hoop zo erg dat het niet nog een keer gebeurt...

Na 10 minuutjes lopen we weer naar binnen. "Ik ga nog wat drinken halen. Wil je ook iets?" Vraagt Sander aan mij. "Doe maar een cola met Malibu." Sander knikt en loopt naar de keuken. Ik blijf gewoon op deze plek staan en kijk een beetje om me heen.

Ik zie dat Claire met een jongen intiem bezig is en moet grinniken. Die heeft het naar d'r zin. Jonathan en Colin zie ik bij een groepje jongens staan. Ze zijn gewoon aan het praten en lachen. "Alsjeblieft" hoor ik Sander ineens naast me zeggen, terwijl hij een rode beker naar mij uitstrekt. "Thanks" zeg ik glimlachend, terwijl ik aankijk. Eerlijk, hij ziet er goed uit...

Hij blijft naast me staan en samen staan we in stilte naar de menigte te kijken. "Waar zijn Dylan en Tyler eigenlijk?" Vraag ik nieuwsgierig. "Die zijn een tijdje geleden naar boven gegaan" zegt hij grinnikend. "Oh" zeg ik lachend. Dat had ik kunnen verwachten...

"En jij niet?" "Nehh, geen behoefte aan vandaag" zegt hij. Ik knik maar een beetje, niet wetend wat ik moet zeggen.

————

Na de tweede beker cola met Malibu, ben ik toch een beetje aangeschoten geraakt. Ik ben vrolijk op de muziek aan het dansen en Sander staat me geamuseerd aan te kijken.

"Voor de stelletjes onder ons, dit is je kans!" Zegt een jongen die bij de draaitafel is gaan staan. Ik hoor sommige jongens joelen als een van hun vrienden met de vriendinnen gaan dansen.

Ik wil naar de zijkant lopen, maar wordt dan teruggetrokken door een warme hand. Ik kijk de persoon aan en zie Sander daar grijnzend staan. "Mag ik deze dans van u?" Vraagt hij deftig. "Maar natuurlijk" zeg ik glimlachend.

Ik sla mijn armen om zijn nek heen en hij slaat zijn handen om mijn middel heen. Ik kijk hem aan en merk nu pas zijn mooie chocolade bruine ogen op. Ik verdrink in zijn ogen en merk niet dat de muziek alweer over is gegaan naar de normale feestmuziek. Mijn blik gaat stiekem naar zijn lippen en bij hem gebeurt hetzelfde. Onze hoofden komen langzaam bij elkaar in de buurt en als onze lippen 1 cm van elkaar vandaan zijn, druk ik snel mijn lippen op de zijne.

Hij gaat mee in de zoen en als ik op adem moet komen, trek ik mijzelf terug. Onze voorhoofden blijven tegen elkaar aan en ik kijk weer terug in zijn ogen die nu een vrolijke twinkeling hebben. "Wauw" fluister ik zacht. Hij glimlacht en haalt een pluk haar uit mijn gezicht.

————

Na nog 2 uurtjes, besluit ik om naar huis te gaan. Ik begin echt in te kakken... "Zal ik je brengen? Dan kunnen de anderen nog doorfeesten" zegt Sander. "Wil jij niet blijven dan?" Vraag ik. "Nee hoor, er is niks aan zonder jou" zegt hij met een knipoog.

En voor het eerst in mijn leven krijg ik een heftige blos op mijn wangen...

"Oké dan, dan app ik ze even" zeg ik. Sander knikt goedkeurend en samen lopen we naar de voordeur. Ik app de anderen dat ik naar huis ga.

We zitten in de auto van Sander en hij zet mijn adres in zijn navigatie. "Ik vond het heel gezellig" zeg ik glimlachend. "Ik ook"

Ik leg mijn hoofd tegen het raam aan en kijk naar buiten, niet merkend dat ik in slaap val.

P.O.V. Sander
Onderweg kijk ik naar Caitlyn en na 5 minuutjes is ze in slaap gevallen. Ik moet glimlachen en kijk weer naar de weg.

Ze is echt bloedmooi...

Aangekomen bij haar huis, parkeer ik mijn auto en stap ik uit. Ik loop naar de passagierskant en open voorzichtig de deur, zodat Caitlyn niet uit de auto valt. Ik klik de gordel los en til haar op.

Ik bel aan en al snel wordt er opengedaan door een man, waarschijnlijk haar vader. Hij kijkt moe uit zijn ogen. "Goedenacht meneer, Caitlyn is onderweg in slaap gevallen en ik wilde haar niet wakker maken" zeg ik. "Kom maar binnen" zegt hij.

Ik volg hem naar de kamer van Caitlyn en loop dan de kamer in. Het is een gezellige kamer met allemaal wit en zwart tinten. Ik leg haar in het bed en twijfel even of ik haar moet omkleden, maar doe het toch.

Ik zet haar tasje naast haar bed en trek haar schoenen en jurk uit en zie dan dat ze verband om haar arm heen heeft. Ik kijk er even twijfelend naar, maar ik kan er nu niks mee. Ik trek mijn hoodie en shirt uit en trek dan het shirt bij haar aan, terwijl ik mijn hoodie weer aan trek. Ik trek het dekbed over haar heen en geef haar dan nog een kus op haar voorhoofd. Ze glimlacht even in haar slaap en dan loop ik glimlachend haar kamer uit.

Ik begin haar echt leuk te vinden...

My changing life •Dutch• {voltooid} (herschreven)Where stories live. Discover now