SORRY

3.9K 243 96
                                    

Sorry voor degenen die dachten dat er op wonderbaarlijke wijze nog een nieuw hoofdstuk van 20LIEK online was gekomen. Dit hoofdstuk is slechts een klein verzoek.

Een verzoek of dat jullie op '20 leerlingen in één klas' zouden willen stemmen bij de netties2017. Ik heb me na aandringen van jullie er toch voor ingeschreven en vanaf vandaag kunnen jullie stemmen! Dus willen jullie mij die kleine gunst doen en even hooguit een paar minuutjes van je tijd opgeven om op 20LIEK te stemmen? Daniël en Simon verdienen, na zo lang struggelen, wel een prijs als goedmakertje, vind ik.

Jullie zouden echt geweldig zijn als jullie het voor me willen doen. (: Het zou een super gaaf iets zijn wat ik dan nog in 2017 behaald heb. Een goed iets om het jaar alweer bijna mee af te sluiten. De link waar je kunt stemmen staat op mijn profiel bij mijn 'berichten'.

Misschien kan je een comment achterlaten op wie je hebt gestemd, vind ik wel grappig om te weten. Want misschien heb je op iemand anders gestemd en is dat boek ook het lezen waard.

20LIEK voor #1 tienerfictie bij Netties2017?

Liefs,
rare Ymke (IEMKE)

20 leerlingen in één klas (Netties2017)Where stories live. Discover now