39

1.6K 40 1
                                    

Dacă iubim, iubim necondiționat. Dacă ne îndrăgostim, ne îndrăgostim ca nebunii. Dacă ținem la cineva, o facem cu tot sufletul. E vorba de acea dragoste care nu caută răspunsuri. Nici timp sau motive. Ea există și cu asta umpli cu sens două vieți. Atunci nu te întrebi dacă merită, dacă vei iubi la fel și peste douăzeci de ani, dacă vei suferi. Lucrurile în plus doar complică farmecul unei emoții sincere. Există doar momentul de atunci. Omul de atunci. Dragostea de atunci.

Să nu te temi de o iubire proaspătă, ce a venit ca o ploaie de vară și va pleca la fel derepede. Să nu-ți fie teamă nici de un sfârșit. Să nu te oprești să-ți asculțiinima. S-ar putea ca a doua oară să nu mai fie la fel. Uneori nu există a douașansă. Uneori ceea ce ai acum poate fi cel mai frumos lucru ce ți se vaîntâmpla într-o viață. În dragoste, nu există teamă. Există doar lipsa uneidorințe puternice care să-ți depășească propria stare. Dorința să fii alăturide cineva, cu orice preț. Să-ți fie cald și bine, chiar dacă nu pentrutotdeauna. Uneori e suficient să iei cu tine amintiri, ca săreziști o viață unor iubiri neîmplinite. Uneori, trăiești clipa. Contează doarsă o trăiești lângă cineva care te va invita la veșnicie. Și contează să nuregreți. Nicio clipă să nu regreți că s-a întâmplat, că nu ai ținut contde visuri, de lume. Trăiește viața și la fel trăiește dragostea pentru cineva,pentru că deseori e mai multă viață decât dragoste și e păcat să exiști știindcă nu ai iubit la timp. Speră, luptă și primește plăcere de la un prezentcare e al tău. Trăiește povestea ta. Simte iubirea ta. Și atunci când vei spunecă ai iubit total, să știi că nu ai iubit nici cu a suta parte din ceea ce poțiși ce ești. Și nu-ți fie teamă de trecut. Pentru că fiecare dragoste își arerostul ei. Lecția ei. Prezentul ei. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
De vorbă cu Emma - Vitali CipileagaWhere stories live. Discover now