49

1.2K 31 0
                                    

Ceea ce nu trăiești la timp, nu mai trăiești niciodată cu aceeași intensitate. Da, dragostea e veșnică când o simți din inimă, dar până și dragostea are termen de valabilitate când lucrurile nu sunt reciproce. Emoțiile se pierd în timp, doar amintirile rămân, dar ele nu vor putea înlocui setea de-o iubire sinceră. Unii lasă, alții se întorc. Unii fac minuni în numele dragostei, alții înjură. Și doar cei cărora nu le pasă de timp și dorințe neîmplinite, vor fi fericiți. Vor ceda și vor iubi sincer. Ceilalți se vor simți împliniți pentru o clipă, apoi vor regreta. Deoarece nu li se îndeplinesc dorințele și nici timp nu mai au.

Cei care iubesc și lasă nu vor ști să țină fericirea alături. Cei care iubesc și strigă că nu merită dragostea, de fapt nu înțeleg că într-o zi ar putea trăi numai cu acest adevăr dureros. Cei care iubesc și suferă nu vor putea oferi mai mult decât nefericirea lor. Cei care iubesc și găsesc pretexte vor transforma dragostea în cel mai bun motiv de a trăi neliniștiți o viață.

Când tu vei avea remușcări, eu nu voi mai avea putere pentru a mă întoarce. Nici chef. Când tu vei avea dorință să construiești, eu nu voi mai avea dorință să lupt. Când tu vei avea timp, eu nu voi mai folosi bătăile inimii ca să număr secundele cu ele. Când tu vei avea timp pentru mine, eu nu voi mai dori să încerc, să fiu, să te am. Nu va mai trebui să-mi vindec rănile ce mi le-ai făcut cu prezența ta. Când tu vei avea dorință, eu nu voi mai avea timp.

De vorbă cu Emma - Vitali CipileagaWhere stories live. Discover now