20

3K 77 3
                                    

Fiecare om intră în viața noastră deloc întâmplător. Fiecare poveste, fiecare sărut și îmbrățișare își au rostul lor, scopul lor și lecția pentru o zi sau pentru o viață întreagă. Ceea ce trăim azi ne poate defini dragostea, ceea ce iubim azi ne poate schimba pentru totdeauna. Oamenii există nu doar pentru ca să își trăiască viața lor, dar ca să fie parte și din viața altora, să joace acel rol predestinat. Până la urmă, suntem totalitatea de oameni pe care i-am întâlnit, discuțiile aprinse sau de suflet pe care le-am avut cu ei, poveștile pe care le-am ascultat și amintirile care ne-au rămas.

Sunt oameni care te vor face să vrei să îți amintești de trecut, să cerșești amintiri, locuri și cuvinte. Sunt oameni din cauza cărora nu vei dori să vezi unele locuri niciodată. Sau oameni care te vor lăsa gol pe dinăuntru. Sunt oameni după care nu vei mai fi la fel. Și oameni care te vor completa. Oameni triști, dar care îți vor umple sufletul și oameni veseli, dar numai în lumea lor. Sunt oameni care îți vor oferi răspunsuri fără să le ceri. Pe ei să îi ții cel mai aproape. Sunt oameni care vor cere de la tine răspunsuri în plus. De ei să te ferești cel mai mult. Sunt oameni ca o binecuvântare și oameni ca un blestem. Să îi accepți și pe unii și pe alții, pentru că și unii și alții te vor învăța câte ceva.

Sunt oameni care te vor păstra ca pe cea mai de preț amintire. Și oameni care te vor uita. Oameni care te vor lăsa la prima ocazie și oameni care îți vor fi credincioși când nu vei avea nimic. Oameni jumătăți și oameni nulități. Caută să vezi ce rămâne după fiecare dintre ei. Sunt oameni dragi, scumpi, aproape și doar un singur om căruia i-ai putea spune: omul tău. În toată viața ta însă, oamenii vor avea două tendințe diferite. Unii îți vor fi alături, sfătuitori, creatori ai vieții tale, puternici și luptători ca tine. Alții vor fi la fel de aproape, doar că vor fi goi pe dinăuntru și goi prin ceea ce vor lăsa, gata să stoarcă din tine ce le place. Ca să-i atragi pe primii, trebuie să fii ca ei. Noi atragem ceea ce suntem.

 Noi atragem ceea ce suntem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
De vorbă cu Emma - Vitali CipileagaWhere stories live. Discover now