29

2K 58 2
                                    

Nu te programezi și nu stai în rând la dragoste. Ea vine pe neașteptate și poate de asta o trăiești mai intens, mai frumos, mai pe toată viața. Și fiecare relație o păstrezi în felul ei: unele în minte, altele în inimă iar altele într-o cutie cu vise. După ceva timp, îți rămân aproape de suflet cele mai puternice dintre ele, la fel cum rămân și cei mai speciali bărbați. Ei fie te-au învățat ceva, fie ți-au dat viața peste cap, fie te-au făcut să cunoști fiorii unui sărut într-o seară de vară. Iar tu îți vei aduce aminte doar de cei care au contat.

Sunt femei care țin minte toată viața prima dragoste. Și mai mult, o păstrează ca pe un etalon, un exemplu unic pe care îl compară cu toate tentativele de relații și bărbați trecuți prin viața lor. Puține dintre ele știu că doar atunci când se vor opri din goana după trecut vor putea lăsa deoparte primul bărbat și păstra pe ultimul. Iar ultimul mereu este cel mai important. El este cel care îți va aduce siguranță și liniște. Veți fi la fel de nebuni și fericiți, dar vei trăi toate momentele cu împăcarea că el este al tău, omul tău. Primul bărbat va trezi nebunia din tine, te va învăța cum să iubești și cât de frumoasă poate fi viața în doi. Ultimul va transforma nebunia într-un secret comun, va fi un creator al vieții voastre și nu-ți va da motiv de neliniște. Nu te vei simți o fetiță de 18 ani, gata să facă orice pentru bărbatul ei, ci o femeie gata să înfrunte greutăți alături de prietenul, iubitul și omul ei.

Primul bărbat din viața unei femei este important, el va fi demonul sau îngerul ei, îi va arăta cum e corect să iubești sau îi va nimici orice dorință de a mai iubi. Ultimul însă e diferit. El va conta cel mai mult, el va rămâne alături pe viață și tot el va fi o reflecție a tuturor bărbaților din trecut și a tuturor visurilor despre viitor. Iar dacă ultimul din viața unei femei va fi și primul din inima ei, atunci fericirea e cu atât mai mare. Ultimul bărbat nu e doar ultimul din viața unei femei, el va fi și stâlpul unei familii frumoase, și tatăl copiilor, și prieten, și bun amant. El va căuta să te cunoască, să te susțină și să aibă grijă de tine. El îți va arăta viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, te va invita alături în acest ritm nebun al dragostei și al căminului și va încerca să îți dea tot ce e mai bun.

 El îți va arăta viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, te va invita alături în acest ritm nebun al dragostei și al căminului și va încerca să îți dea tot ce e mai bun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
De vorbă cu Emma - Vitali CipileagaWhere stories live. Discover now