28. Bölüm (ROMEO VE JULİET)

12.1K 633 108
                                    


Bölüm Başlığı: Romeo ve Juliet

"Parlak ışıklar etrafı aydınlatıp ışık saçarken son kez boy aynasındaki yansımama baktım; Elbisemin rengi çok güzel bir renge sahipti; hatırladığım kadarıyla koyu renk bir sarıydı. Elbisem yarım kolluydu. Alt tarafı kabarık ve uzundu. Üst kısmı ise hafif taşlıydı. Ellerimde dirseklerime kadar uzanan eldivenler vardı, âdeta prensesler gibi hissediyordum kendimi. Saçlarım ise uzun ve kıvırcıktı, dağınık bir topuz yapılmıştı saçlarıma. Doğal makyajım ise yalnızca göz rengimi belirgin edecek şekildeydi. Son bir rötuşla kendimi hazır hissettiğimde derin bir nefes alarak tahta kapıdan çıktım.

Tahta merdivenlerden aşağı kata inerken karşımda duran kalabalığa baktım hayran hayran. Herkes bana bakıyordu. Gülümsedim. Davetlilerin ortasına geçip beklediğimde başımı hafifçe geriye atmamla birlikte tüm muhteşemliğinle bana doğru yürümeye başladın. Hafifçe tebessüm ederek gelmeni bekledim. Üzerinde siyah, geniş yakası oldukça açıkta kalan bir gömlek vardı, siyah çizmelerin ise koyu renk pantolonunun yarısını kaplamıştı. Koyu, kahve saçlarını dalgalandırıp yana doğru taramıştın. Şu an kusursuzdun tam anlamıyla. Gülümseyerek yanıma geldiğinde kol kola girip davetlilerin ortasına geçtik ve selam vererek hafif çalan parçayla birlikte dans etmeye başladık. Ellerimiz buluştuğunda gözlerimiz kenetlenmişti. Birbirimize o kadar aşıktık ki.. Bizim yavaş tempoda dans etmeye başlamamızla birlikte diğer çiftlerde dans etmeye başlamıştı. Yanıp sönen ışıklar ve muhteşem bir müzikle kulağıma fısıldayarak bana dışarıya çıkmayı teklif ettin. Kabul etmemle birlikte el ele tutuşarak bahçeye çıktık. Elimde duran gaz lambasından sızan ışıkla birlikte etrafı hayal meyal seçebiliyordum. Bulunduğumuz ortam muhteşemdi; her yer yemyeşildi. Bir masaldan fırlamış gibiydik, sanki sen Romeo'dun ve ben de Juliet'tim. Elimden sımsıkı tutarak etrafı gezdirmeye başladın bana. İkimizde mutluyduk, güzeldik... Birbirimize bakıp gülüşüyorduk. O an hiç bitmesin istedim, sonsuza dek mutlu kalalım istedim. Gaz lambasını elimden alarak yere bıraktın. Ellerimden tutarak başını başıma yasladın, bir süre gözlerimizin içine baktık. Yana eğildiğinde kulağıma "Seni seviyorum."diye fısıldadığında ellerimi yüzüne yerleştirerek bende aynı şekilde dudaklarımı kulağına yaklaştırarak "Seni seviyorum."diye fısıldadım ve birbirimize yakınlığımız daha çok artmıştı. Yüzlerimiz fazlasıyla yakındı; aramızda milimetreler vardı sadece.. Sen beni öpmeye başlarken hıçkırarak yatağımdan fırlamıştım ama sen yorgunluğundan dolayı uyanamamıştın. Kırmızı ayakkabılar aklıma gelmişti birden ve sana aşık oluşum. Meğersem ben seni her zaman sevmişimde farkında değilmişim.. O gece anladım, rüyamda bana doğru geldiğinde ve ben sana karşılık verdiğimde çırpınan kalbimin kimin için attığını sonunda öğrenebilmiştim. Kendime karşı çok kızgındım, şu ana kadar yalnızca bize acı çektirmiştim ama artık hayatımızda acının olmasını istemiyordum sevgilim. Yalnızca sevginin, mutluluğun ve aşkın olmasını istiyordum.

Seni seviyorum Selim ve her zaman da seveceğim sevgilim."

Aradan uzun bir zaman geçmişti; neredeyse ekim ayının ortalarıydı. Selim gündüzleri okula gidip geliyordu, akşamları ise ders çalışmakla meşguldü. Bazen gece geç saatlerde geldiği bile oluyordu. Zehra ve Gizem ise açık öğretim sınavları için beraber hazırlanıyorlardı. Günler böylelikle akıp giderken Zehra ve Selim, okul ve derslerden dolayı fazla görüşemiyorlardı. Zehra içten içe bu duruma üzülsede elinden bir şey gelmiyordu. Bu sabah Selim'in bugünkü dersleri iptal olduğundan kahvaltıyı birlikte yapacaklardı. Zehra bu durumun verdiği heyecanla Selim için özel bir şeyler hazırlamak istiyordu ama ne hazırlayacağına bir türlü karar verememişti. Elini çenesine dayayarak bir süre düşündü. Daha önce hiç yemek yapmamıştı. Bu işlerle daha çok Sevim Hanım ve Gizem ilgilenmişti. Mutfağa geçip kara kara düşünürken en azından bir omlet yapabileceği kanaatine vardı. Mutfak önlüğünü boynundan geçirip iplerini belinde bağladı; tavayı ocağa koydu ve yumurtaları kırmaya başladı.

BÜYÜK ADAMIN KÜÇÜK AŞKI (Tamamlandı)Where stories live. Discover now