22. Bölüm (KISKANÇ DUYGULAR)

15.9K 749 130
                                    

Bölüm Başlığı: Kıskanç Duygular

Hayat hiç ummadığımız anlarda ummadığımız insanlar çıkarırdı karşımıza. Hemde bu insanlar uğrunda her şeyini feda edebilecek insanlarsa o zaman hayat daha da zorlaşıyordu.

Selim içinde Zehra, o insanlardan biriydi.

"Biraz konuşalım mı Zehra?" Zehra masayı temizlemeyi bitirip Enes'in yanına dönmüştü. Enes'e anlayamayan gözlerle baktı.

"Olur,"dedi kısaca.

Boş masalardan birine geçip karşılıklı oturdular. Enes ellerini masaya koyup devam etti.

"Uzun bir süredir beraber çalışıyoruz bana neden evli olduğunu söylemedin?"

Zehra gözlerini kaçırarak masada birleştirdiği ellerine baktı. Şu ana kadar tanıdığı hiç kimseye evli olduğunu söylememişti, söyleyememişti. Yüzük parmağını avucunda saklarken cevap vermedi.

"O zaman sana karşı bir şeyler hissetmezdim."

Genç kız dehşetle gözlerini kahverengi gözlere dikti. Enes gayet sakin bir halde devam etti.

"Sana sürpriz yapıp itiraf edecektim."

"Ben sana hiçbir zaman ümit vermedim Enes." Zehra üzgün bakışlarını gizlemedi. Nereden bilebilirdi ki bu çocuğun onu seveceğini ve gerçektende ona ümit vermemişti. Yalnızca Enes onun için bir iş arkadaşıydı.

"Evet ama..."dedi ardından devam edemedi.

"Yüzüğüm hep parmağımdaydı. Söylememe gerek var mıydı?"dedi kararmaya yüz tutmuş yüzüğünü karşısındaki genç adama gösterirken.

"Yaşın küçüktü, öylesine taktığını zannediyordum."

"Öylesine neden takayım ki?"

Enes birden Zehra'ya yaklaşarak fısıldadı. "Bak Zehra, eğer o adam seni zorla yanında tutuyorsa söyle bana. Ben sana yardım edebilirim."

"Öyle bir şey yok!"dedi genç kız sinirli çıkan sesiyle. Şu ana kadar ona iyi davranmıştı yalnızca Selim. Onu hiçbir şeye de zorlamamıştı.

"Eğer seni tehdit ediyorsa..."

"Sana öyle bir şey olmadığını söyledim Enes. Neden böyle düşündüğünüde bir türlü anlayamadım."

"Çok güzelsin Zehra, her erkek güzel bir kadına sahip olmak ister,"dedi Zehra'yı süzerken. O sırada içeri giren müşterilerle Zehra konuyu kapatma gereği duydu.

"Yeter artık Enes sus! Bilmediğin işlere karışma. Hatta bu süreden sonra seninle hiç konuşmasak daha iyi olur. Tanımadığın bir insana iftira atıyorsun şu anda." Zehra eşyalarını alarak kafeden çıktı. Bugün patronundan izin alarak işten erken çıkacaktı. Bu iş onu fazlasıyla yoruyordu, biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı ve Selim onu almaya gelecekti bugün, öyle anlaşmışlardı.

Kafenin biraz ilerisinde Selim'i beklemeye başladı. Dışardaki kasvetli hava gibi Zehra'nın içide kararmıştı. Yaz olmasına rağmen hava bugün fazlasıyla serindi. Çok nadir zamanlarda bu hava karşılarına çıkardı.

Yağmur bardaktan boşalırcasına yağarken elini uzattı ve yağmuru hissetmek istedi. Ellerini üzerine geçirdiği ince hırkanın ceplerine koyup beklemeye başladı. Yağmur hızını arttırırken yolda telaşla koşup duran insanları seyretti. Kendisi ıslanmadığı için şükrediyordu.

Yağmur hızını kesmezken beklemekten vazgeçip yürümeye başladı. Selim geleceği saatten epey geç kalmıştı. Yağmurdan dolayı biriken su birikintilerine birkaç adım atmışken omzunda hissettiği elle durmak zorunda kaldı. Arkasına döner dönmez Selim'le karşılaşınca hafifçe tebessüm etti. Gelmişti..

BÜYÜK ADAMIN KÜÇÜK AŞKI (Tamamlandı)Where stories live. Discover now