48. Bölüm: Ask!

3K 94 3
                                    

     Bu hafta bölüm gec geldigi icin cok üzgünüm. Bizim burda bayram var, is yok güc yok. Sevgilim evde kaldigi icin bir dakika bile firsatim olmadi yeni bölüm yazip göndermeye. Tatilden döndükten sonra bi sekilde bir bölüm yazabilmistim ama bu hafta baska yeni bir bölüm yazmam imkansizdi. Neyse cok uzattim sanirim. Bir daha ki bölümü yazmayi bu kadar uzatmayacagima söz veriyorum. Hepinize keyifli okumalar diliyorum ;))  Bu arada multimedya da Arya var.

 

*

 

    Hayatima aniden dahil olan insanlardan bugüne kadar hicbir fayda görmedim. Aksine bana hep zarar verip, basima bela oldular.

    Etrafima koruma kalkani olusturmakta pek basarili olamadim hicbir zaman... Belki de bu yüzden benden hic izin almadan hayatima dahil oldular.

    Derin'in sinirli sesi kulagima gelmeye basladiginda yumdugum göz kapaklarimi yavasca araladim. Gözümün önüne gelen bu aniyi beynimin en kuytu köselerine geri yollamak icin derin bir nefes alarak camdan disari baktim.

    "Korkaksin!" diyen Alp'in sesini duydum. Fisiltiyla konusmaya calistiklarindan mi yoksa benim maziye dalmam yüzünden miydi bilmem, konunun basini kacirmistim. Bakislarimi cevirip onlara baktigimda sinirle birbirlerinin yüzlerine bakiyorlardi. Kaslarim catilmis, neyden bahsettiklerini anlamaya calisiyordum.

    "Arya, bir saniye bakar misin?" dedi, ön taraftan Tony.

    "Tabii." dedim ve iki koltugun arasindan basimi uzatarak Tony'nin tam omuzunun yaninda durunca ona baktim.

    Göz göze gelince gülümsedi.

    "Bir sorun mu var?" diye sordum.

    "Hayir. Yani evet. Aslinda bir sorun cikabilir. Bu yüzden seni bastan uyarmak istedim. Daha dogrusu senden arkadasini uyarmani isteyecegim." dedi. Isaret parmagiyla öndeki arabayi gösteriyordu. Basimi kaldirip camdan öndeki arabaya baktim. Yine kim ne yapmisti acaba? Beren miydi?

    "Kim?" diye sordum kisaca.

    "Adini bilmiyorum. Öbür arabaya en son binen genc adam." dedi. O zaman Beren'den bahsetmiyordu.

    "Kutay. Ne olmus ona?" simdi gercekten fazlasiyla merak etmistim.

    "Dün geceyi arkadasimin sevgilisiyle gecirmis. Bütün geceyi." diye üzerine bastirinca kaslarim yukari kalkarak dudaklarim aralandi. Demek ki sabah gördügüm manzaranin sahibi Tony'nin arkadasinin sevgilisiydi. Aman tanrim...

    "Su an yanina gittigimiz arkadaslarindan birinin sevgilisi mi?" diye sordum.

    "Evet." dedi ve basini yukari asagi salladi. "Arkadasim da, sevgilisi de orada."

    "Korkmali miyim?" diye sordum gerilerek.

    "Sen degil de, arkadasin icin evet. Cünkü bu, kizin ilk vakasi degil. Daha önce böyle durumlara sahit oldum ve hepsinde karsi taraftaki erkek icin hic de iyi sonuclanmadi." dedi beni uyaran ifadesiyle.

    "Peki arkadasinin bu sefer haberi oldu mu?"

    "Dün gece kavga ettiler ve sevgilisinin baska bir yerde sabahladigini biliyor. Sadece kiminle oldugunu bilmiyor."

    "Ve o kisinin kim oldugunu ögrendiginde Kutay icin hic iyi olmayacak." diye sözünün tamamladim.

    "Ben onun ögrenmemesi icin elimden geleni yaparim ama arkadasini uyar. Sakin kiza yaklasmasin! Hatta göz göze bile gelmesin."

Tesadüf Serisi 1: TESADÜFI SEYLERWhere stories live. Discover now