40. Bölüm: Aptallar Hata Yapar

2.9K 93 6
                                    

Multimedyada Beren var. ;))

*

    "Benim sert bir ickiye ihtiyacim var." dedim. Beren, basini hafifce cevirip bir saniye kadar bana bakti ve hemen tekrar elindeki menüye döndü. Derin'in önündeki icki kadehini elime aldim ve izin istemeden dudaklarima götürdüm.

    "Hop, kizim yavas ol. Baya sert bisey o." dedi, Derin ama gec kalmisti. Coktan koca bir yudumu bogazimdan asagi yollamistim bile.

    Yumdugum gözlerimi actim ve "Iste tam ihtiyacim olan sey." dedim.

    "Birileri erkenden ucmaya karar verdi anlasilan." dedi, Bartu.

    "Gevezelik mi edeceksin, yoksa barmenden bana da aynisini hazirlamasini isteyecek misin?" diye sordum.

    "Yanlis ati oynuyorsun, tatlim. Takip et beni." dedi, Derin ve sandalyesini geriye iterek ayaga kalkti.

    "Siz oturun kizlar, garsona söyleriz o hazirlatir." dedi, Kutay.

    "O zaman aynisi olmaz, canim." dedi, Derin ve Kutay'a göz kirpti.

    Kutay, arkasina dönüp barmene bakti ve sonra Derin'e dönüp kaslarini catti. "Bizim yanimizda elin herifine asilacak kadar cesaret toplamana yardimci olduysa, ben de su ickiden denemek isterim." dedi, Kutay uyaran ifadesiyle.

    "Hadi ama buraya eglenmeye geldik. Kiskancliga yer yok. Burada yasanan burada kalir." dedi, Derin ve masadan ayrilip bara dogru yürümeye basladi.

    Kutay sandalyesini geriye iterek ayaga kalktigi sirada yanina gidip kolundan tuttum ve masadaki diger kisilerin duymamasi icin kulagina yaklastim. "Hala aci cekiyor. Üzerine gitme." dedim.

    "Bu kiz benim anlayis sinirlarimi asiyor." dedi, Kutay.

    "Merak etme, yanlis bisey yapmasina izin vermem. Yanina gidiyorum." dedim onu teskin etmeye calisarak. Fakat arkasidimi cok iyi taniyordum. Adama oda numarasini coktan verdigine adim gibi emindim.

    "Yine de gözüm üzerinizde olacak." dedi, Kutay.

    Onayladigimi göstermek icin kolunu siktim yavasca ve Derin'in arkasindan bara gittim. Ben yanina vardigimda coktan barmenle konusmaya baslamisti bile.

    "Arkadasim hazirladigin ickiye bayildi ve aynisindan bir tane daha istiyor." dedi, Derin barmene gülümseyerek.

    "Öyle mi? Senin icin de yeni bir tane daha hazirlamami ister misin?" diye sordu barmen.

    "Elbette isterim. Hatta sen onlari hazirlarken bize iki tane de Tequila." dedi, Derin.

    Ona ayak uydurmaya calisarak gülümsedim ve yanina oturdum. "Ne sahane bir gece. Yeyy." dedikten sonra numaradan sevinmis takliti yaptim.

    Barmen önümüze Tequila dolu kücük bardaklari koyarken hic cekinmeden Derin'i süzüyordu. Bende bakislarimi baska tarafa cekme istedigi uyandirdi. Basimi bosta kalan yan sandalyeme cevirdigimde oranin coktan doldugunu fark ettim. Iki genc tam yanimiza oturmuslardi ve biri beni bastan asagi süzmeye basladi. Bakislarimi ondan cevirip önümdeki kücük kadehi elime aldim ve Derin ile ayni anda kafamiza diktik. Limon dilimlerinden birini agzima alip emmeye basladigim sirada bir elin omzuma dokundugunu hissettim. Dönüp baktigimda yan tarafimda oturmakta olan genc adamin elini gördüm. Bana dokunma cesaretini ona kim vermisti?

    Ona tek kasimi kaldirarak baktim.

    "Merhaba güzel bayan." dedi siritarak.

    "Merhaba!" dedim memnuniyetsiz ifademi takinarak.

Tesadüf Serisi 1: TESADÜFI SEYLERजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें