44. Bölüm: Böylesi Daha Zevkli

3.3K 123 10
                                    

     Bölüm +18 dir.

     Multimedyada Derin var.

 

 

*

       - 8 Saat Önce...

      DERIN HANZADE

    Cantami bir kenara attiktan sonra kendimi yataga biraktim. Ellerimi saclarimin arasindan gecirerek oynamaya basladim. Bir kac saniye tavana baktiktan sonra yerimde dogruldum ve oturdum. Önce sol ayagimi kaldirip ayakkabidan kurtuldum, sonra sag ayagimi...

    Hemen üzerimdeki elbiselerden kurtulmak istiyordum ve sanirim sicak su vücuduma iyi gelecekti. Üzerimdekileri cikardiktan sonra ic camasirlarimla banyoya dogru yürümeye basladim. Kapiyi acip iceri girdim ve tam kapatmak üzereyken odamin kapisi tiklatildi. Bu da kimdi simdi? Yoksa Bartu mu konusmak icin gelmisti?

    'Su anda seni cekebilecegimi hic sanmiyorum, kardesim.' diye gecirdim icimden.

    Sonra kapi tekrar tiklatildi. Belli ki her kimse; pes etmeyecekti.

    Üzerimde sadece ic camasirlarim vardi fakat baska birsey giyme ihtiyaci duymadan dogruca kapiyi acmaya gittim.

    Kapi kulbunu cevirince kapi yavasca acildi ve karsimda onu gördüm.

    "Himm... sen miydin? Aklimdan cikmissin." dedim biraz keyifsizce.

    Tek kasini kaldirarak vücudumu bastan asagi süzdü. "Hemen unutulacak bi tip miyim?" diye sordu, tekrar gözlerime baktiginda.

    Geri dönüp iceri yürümeye basladigimda arkamdan elimi iceri gelmesi icin salladim. "Iceri gelsene." dedim.

    Pesimden iceri girdi ve kapiyi kapatma sesi duydum. Kalcalarimi sallayarak banyoya yürümeye devam ettim. Hic keyfim yoktu ve su an kesinlikle keyfimi yerine getirecek birilerine ihtiyacim vardi.

    Banyo kapisinin önüne geldigimde adini hatirlamadigim -acaba sormus muydum- yakisikli barmen arkadan belime sarildi ve ensemi öpmeye basladi. Gözlerimi kapattim ve basimi yana egerek öpücüklerini daha rahat boynumda dolastirmasi icin firsat verdim.

    Bir elimi göbegimin üzerindeki elinin üzerine koydum. Bosta kalan diger elimi basina dogru götürdüm ve elimi siyah saclarinin arasinda dolastirdim.

    Beni hizlica etrafimda dönderdi ve kendine cevirdi. Sol elinin isaret parmagini dudaklarimin üzerinde konumlandirdi ve sonra yavasca asagi kaydirmaya basladi. Önce cenem, sonra boynum, sonra gerdanim, sonra gögüslerimin arasi, göbegim ve son olarak kilotumun üzerinde durdu.

    Elini kilotumun icine sokacagini beklerken, beni sasirtti ve elini geri cekti. Tek hamlede tisörtünü ensesinden cekerek yukari kaldirdi ve basindan gecirdi. Bir kenara firlattiktan sonra eli kemerine gitti. Onu durdurdum.

    Bir kac saniye gözlerimi kasli vücudunun üzerinde dolastirdim ve dudagimin bir kenari yukari kivrildi. Tahmin ettigimden daha sehvetli bir vücuda sahipti ve bu simdiden kilodumun islanmasina neden olmustu.

    "Ne bekliyorsun?" diye sordu.

    "Ssst, bu gece kelimelere yer yok. Hava da sadece iniltiler dolasacak." dedim ve asagi dogru dizlerimin üzerine kayarken seytani gülümsememle gözlerine bakmaya devam ettim.

    Hirladigini duydum. Pantolonuna baktigimda kemerinin altinda kocaman bir sislik duruyordu. Anlasilan bu gece ikimiz icin de oldukca verimli gececekti.

Tesadüf Serisi 1: TESADÜFI SEYLERWhere stories live. Discover now