25. Bölüm: Banyomdaki Yabanci

3.5K 97 2
                                    

   Yeni bölümle herkese merhaba. Bu bölümü mutlaka sarkiyi dinleyerek okumanizi istiyorum, hatta sarki daha önce biterse tekrar tekrar dinleyin. Sonra bana hak vereceksiniz, öyle daha anlamli ve duygulu oluyor. Simdi hepinize keyifli okumalar. Yeni bölümle görüsmek üzere :))

    O giderken arkasindan baktim. Belli ki Kutay'i sinirlendirmistim ve o sinirlendiginde isler cigrindan cikardi.

    "Seni korkutuyor." Beren bunu bir soru gibi degil, emin olmus gibi söylemisti.

    "Asil sen, beni korkutuyorsun."

    "Ben mi? Ben seni nasil korkutabilirim ki, Arya?"

    "Özel bir caba göstermene gerek kalmiyor. Herkesin icinde, özellikle Kutay'in yaninda öyle konusman onu... bak, sen onu tanimiyorsun ve aramizda hicbir sey olmamasina ragmen öyle konusman onu sinirlendirdi. Simdi ikimizle de ugrasicak ve Kutay asla durmaz. Ona meydan okudun."

    "O zaman bizde ona gercek bir sebep yaratalim." dedi, Beren.

    "Ne? Anlamadim." Gercek sebep derken neyi kastediyordu.

    "Bak güzelim, eger birinin benimle derdi varsa o zaman ona istedigini veririm. Yani bu tür oyunlar beni korkutmaz, bilhassa keyif alacagima eminim."

    "Anlamiyorsun, Kutay cok tehlikeli olabilir."

    Beren göz kirpti ve ekledi. "Unuttun mu ben bir vampirim, bu dünyada benden daha tehlikeli bir canli daha yoktur. Simdi eve geciyorum. Hazir olunca mesaj atarsin. Lütfen cok bekletmeyin."

    "Ben seni uyardim. Artik bundan sonrasi sana kalmis. Bu arada ben cabuk hazirlanirim ama Maya'yi bilemeyecegim. Senin arkadasin, fircayi ona atarsin."

    "Sik giyin, Arzu."

    "Hih! Ben her zaman sik giyinirim."

    Kapiyi sertce carptiktan sonra, basamaklara vura vura merdivenleri ciktim. Ikinci kata cikinca direk Maya'nin odasina yöneldim.

    "Mayaaa! Girdin mi dusa?"

    Banyonun kapisindan basini uzatti. Yüzü mavi renk maskeyle kapliydi ve cok komik görünüyordu. "Hayir, maske sürüyordum. Gel sana da yapalim. Basamaklari vura vura ciktigina göre sinirlerin bozulmus senin. Hadi gel gevseyip, güzelleselim."

    Kendimi Maya'nin güvenli ellerine biraktim. Sifali parmaklari yüzümde masaj yaparak dolasiyordu. Maskeyi sürmesi bitince yatagin üzerine sirt üstü uzandim.

    "Sence, ben nasil görünüyorum?"

    "Güzelsin, eger sordugun buysa. Neden sordun simdi bunu?"

    "Beren. Sinir sey! Bana sik giyinmemi söyledi. Sence ben kötü mü giyiniyorum?"

    Maya yanima gelip oturup bacak bacak üstüne atti ve tek kasini kaldirarak yüzümü inceledi. "Ne zamandan beri Beren'in söylediklerine bu kadar takilmaya basladin?"

    "Tanrim! Inanamiyorum. Bu zamana kadar kendimden hep emindim ve hic bir zaman böyle seylere kafa yormamistim. Beren'in yanindayken kendimi hep, eksik hissetmemi sagliyor."

    "Evet, genelde kizlarin üzerinde öyle bir etki yaratir, fakat senin o genel kizlarin arasinda olmadigini saniyordum, tatlim. Bak, bu Beren'in taktigidir. Sakin kanma. Eger seninle ilgilenmeseydi böyle hissetmeni istemezdi. Seninle ugrasiyor. Onu iyi tanirim."

    "Benimle neden oynasin ki? Ilgilenmedigi cok acik."

    "Kizim saf misin? Seninle ilgilendigi 500 metre öteden belli oluyor ve bence Kutay da o sinyalleri aldi. Beren'in söyledigi seyden sonra ki yüz ifadesi görülmeye degerdi." dedi ve basini geriye atarak kahkaha atti, Maya.

Tesadüf Serisi 1: TESADÜFI SEYLERWhere stories live. Discover now