39. Bölüm: Kanarya ile Saka Kusu

3.2K 88 0
                                    

    Uzun bir bölüm yazmaya calistim elimden geldigince, umarim begenirsiniz.

    Multumedyada Derin var. Herkese keyifli okumalar ;))

   *

    Aksam oldugunda ucagimiz Rio de Janeiro'ya indi. Binlerce renge bulanmis bu sehir hepimize iyi gelecekti. Sehrin cap canli sokaklari bizi de canlandiracakti... Umarim.

    Otelimize vardigimizda herkes tek basina kalacagi suitine cekildi. Yardim etmek icin odama gelen görevli esyalarimi dolaba yerlestirirken dusa girdim. 12 saatlik yolculuk beni fazlasiyla yormustu. Beni yoran asil sey Beren'di. Öpüsü, dokunusu, gülüsü, bakisi, kokusu... immm enfes kokusunu tekrar hisseder gibi oldum. Bilinc altim bana yeni bir oyun oynuyordu anlasilan, olmayan seyleri oldurmak gibi. Saclarimi son kez durularken banyomun kapisi tiklatildi.

    "Isiniz bittiyse, gidebilirsiniz. Ve tesekkür ederim." diye seslendim, icerideki kadina.

    "Daha yeni geldim, isimi nasil bitirebilirim hemen?" dedi, arkamdan bir erkek sesi.

    "Beren!" diye kücük bir ciglik attim, hala kapiya arkam dönükken. "Banyomun icinde ne halt yedigini saniyorsun sen? Hemen disari cik!" diye emrettim.

    "Merak etme buzlu cam yüzünden ayrintilari göremiyorum. Yine de güzel bir vücudun oldugunu söyleyebilirim, kedicik." dedi, Beren.

    "Ihhhh!" dislerimi sikarak hirladim ve ellerimle vücudumu sararak önümü dündüm ve camin arkasindaki Beren'i gördüm. Gercekten buzlu cam yüzünden bulanik gözüküyordu. Derin bir nefes aldim ve sakince konusmaya calistim.

    "Tamam, sana bagirmiyorum, sadece rica ediyorum. Lütfen, Beren disari cikar misin? Bornozumu almak icin dusun kapisini acmam gerekiyor." dedim.

    Beren'in gülümsemesi yayildi. Buradan bembeyaz dislerini neredeyse görebiliyordum.

    "Tamam, cikiyorum." dedi ve arkasini dönerek kapinin kolunu tuttu. Fakat bir saniye yerinde durup bakmadan konustu. "Inan bana, vücudun hayal ettigimden daha seksi." dedi ve kapidan cikti.

    Bense siritarak arkasindan baktim. Kendine gel, Arya! Kes su siritmani. Az önce vücudunu gördü ve sen gülüyorsun. Cünkü seni hayal etmis, cünkü seni seksi buluyor. Sacmalik! Aklimdaki düsüncelerden kurtulmak icin birkac kez basimi saga sola salladim.

    Ic sesime bir celme atarak susturdum. Tanrim, beni seksi buldugunu söyledi. Ahh kalbim durmak üzere. Cam kapiyi ittim ve banyonun icine adimimi attim. Hemen yan taraftaki bornozu alip üzerime giydim. Bel bagini baglayinca saclarim icinde bir havlu aldim. Saclarimi havluya sarinca aynadan kendime baktim ve banyodan disari ciktim. Bir kac adim atinca yerimde durdum ve yandan basimi duvara yasladim. Beren bacaklarini sarkitarak yatagima uzanmisti ve gözleri kapaliydi. Durdugum yerden sessizce onu izlemeye basladim. Üzerine giydigi gömlek, kendini yataga attigi icin biraz yukari kaymisti ve karin kaslarini ortaya cikarmisti. Su an yanina gidip ona dokunmamam icin beni engelleyen sey neydi?

    "Neden benimle oynuyorsun?" diye fisildadim kollarimi bagdastirirken.

    Gözlerini acti ve tavanda sabitledi. Bakislarini tavanda dolastirdi ve sonra gözlerimle bulustu. Eliyle yanina gitmem icin beni cagirdi.

    Dedigini yaptim, yatagin dibine kadar gittim ama sonra durdum. Yerinden biraz dogruldu ve kolumdan tuttu. "Yanima uzan." diye fisildadi.

    Yavasca yanina uzandim ve baslarimiz ayni hizaya gelince durdum. Bir elini kafasinin altina koydu ve diger elinin isaret parmagiyla tavani gösterdi. Bakislarimi bir kac santim ötemdeki yüzünden ayirdim ve isaret ettigi yöne cevirdim. Isaret ettigi yere baktigimda tavandaki resmi gördüm. Yemyesil bir orman resmiydi. Bir dalin üzerine konmus iki tane rengarenk kus duruyordu. Resim tüm tavani kapliyordu.

Tesadüf Serisi 1: TESADÜFI SEYLERWhere stories live. Discover now