Κεφάλαιο 17 (μεριά Αχιλλέα)

171 19 0
                                    

Όταν τους είδα μαζί δεν ήξερα τι έκανα από τα νεύρα μου. Ήθελα να ξεδωσω κάπου. Βγήκα έξω από το κλαμπ και μπήκα σε ένα άλλο λίγο πιο κάτω. Μπήκα στο κατάλληλο μέρος για να ξεδωσω. Γυναίκες σχεδόν ημίγυμνες χορεύουν πάνω στη μπάρα. Κάθομαι στο μπαρ και μια ξανθιά τρίβεται επάνω μου. Μου είναι αδιάφορη αλλά αν είναι να ξεσπάσω κάπου θα ξεσπάσω εδώ. Πάει να φέρει ποτά. Νομίζω ότι από στιγμή σε στιγμή θα κλάψω από το θυμό μου. Η ξανθιά έρχεται προς το μέρος μου και συνεχίζει να μου τρίβεται. Καθώς γυρνάω το βλέμμα μου βλέπω την Βιολέτα. Αυτή δεν ήταν με τον αγαπητικό της; Τι θέλει εδώ; Βασικά για να ήρθε εδώ πάει να πει ότι με είδε πριν στο κλαμπ και θέλει να με δει και αυτή. Δεν σε νοιάζει Αχιλλέα ας πάει στον δικό της. Την κοιτάω με μίσος. Την βλέπω στα μάτια και συνειδητοποιώ οτι έχει βουρκώσει. Τελικά ξεσπάει σε κλάματα και βγαίνει έξω από το μαγαζί τρέχοντας. Γιατί της το κάνω αυτό; Δεν μπορώ να την βλέπω να κλαίει. Μπράβο Αχιλλέα για μια ακόμη φορά έδειξες ποσό καλά ξέρεις να θαλασσωνεις καταστάσεις. Τρέχω από πίσω της για να την σταματήσω. Την βλέπω μα μπαίνει σε ενα ταξί και πριν να το καταλάβω είχε ήδη φύγει. Έτρεχα πίσω από το όχημα, ήξερα ότι ο κόπος ήταν άδικος αλλά το προσπάθησα. Ίσως με έβλεπε και έλεγε στον οδηγό να σταματήσει. Μα τι λέω; Μετά από αυτά που εχω κάνει ελπιζω κιόλας;
Άρχισε να βρέχει και εγώ περπάτησα μέχρι να βρω ταξί. Αφού βρήκα ένα ειπα το όνομα του ξενοδοχείου και με πήγε μέχρι εκεί. Μετά από ένα μπάνιο έπεσα στο κρεβάτι σαν ερείπιο. Και ψυχολογικά και σωματικά. Το ψυχολογικό ομως είναι που με βασανίζει πιο πολύ. Έχω κάνει τόσα λάθη μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Από την μια κάνοντας λάθη ξέρω ότι έχω προσπαθήσει, αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι μέχρι στιγμης.
Δεν έχω μάθει όμως να χάνω, έχω μάθει άλλους τρόπους να κερδίζω. Εξάλλου μου το έλεγε συνέχεια ο πατέρας μου... το παιχνίδι δεν τελειώνει όταν φας γκολ, τελειώνει όταν σταματήσεις να τρέχεις. Γιαυτο θα συνεχίσω να τρέχω και όπου μου βγει.

Το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.®Where stories live. Discover now