Κεφάλαιο 2 (μεριά Αχιλλέα)

360 26 1
                                    

Περιμένω πως και πως να έρθει το καλοκαίρι να της μιλήσω. Ξέρω ίσως θα έπρεπε να της έχω στείλει ήδη μήνυμα να της πω τι νοιωθω, αλλά δεν είναι ίδιο με το να της το λέω από κοντά. Να βλέπω το πρόσωπο της και το υπέροχο χαμόγελο της. Δεν θα είναι ίδιο εάν διαβάσει τα συναισθήματα μου από την οθόνη του κινητού της. Δεν θα μπορώ να δω την έκφραση του προσώπου της όταν μάθει ποσό πολύ την αγαπάω και ποσό σημαντική είναι για εμένα.
Όταν είμαι με την Βιολέτα βγαίνει από μέσα μου το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου. Κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει καμία από όλες τις πρώην μου.
Άραγε με σκέφτεται καθόλου μετά από αυτό που κάναμε; Ή το έχει μετανιώσει;
Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε τάξη πλέον. Έχω τόσο πολύ διάβασμα και οι προπονησεις για τον αγώνα του επόμενου μήνα είναι εξαντλητικές και το να την σκέφτομαι συνέχεια δεν με διευκολύνει αρκετά στο να συγκεντρώνομαι.
Ώρες ώρες σκεφτομαι να τα παρατήσω ολα και να κλείσω εισιτήριο για να πάω να την δω, να της πω ποσό πολύ μου έχει λείψει και ποσό πολύ την αγαπάω. Δεν με νοιάζει αν δεν βρω ανταποκριση, ίσως να το έχει μετανιώσει, απλά θέλω να ξέρει.
Μα τι έχω πάθει; Ποτέ δεν έχω ξανά κολλήσει τόσο με μια κοπέλα.
Έχει μείνει άλλος ένας μήνας μέχρι να έρθει. Συνηθως τετοιο καιρό έρχεται. Θα κάνω υπομονή, δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.
Σήμερα στην προπόνηση ήταν και η πρώην μου. Από όσα μου είπε καθώς μιλούσαμε έχει βρει καινούργιο αγόρι. Αυτό με ανακουφίζει κάπως, γιατί μετά τον χωρισμό μας είχε γίνει η σκιά μου και είχε βαλθεί να τα ξανά βρούμε. Ήθελε να βγάλουμε και φωτογραφία σήμερα για να την ανεβάσει και να ζηλέψει ο δικός της. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την λογική του όλου θέματος αλλά κάθισα γιατί δεν ήθελα να έχω περαιτέρω προβλήματα με αυτή.
Άντε να περάσει ο καιρός να δω και εγώ την ψυχούλα μου, μου λείπει αφάνταστα.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε κάποιον που να μας λείπει και ελπίζουμε ότι, οπουδήποτε κι εάν είναι του λείπουμε και εμείς το ίδιο.

Το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.®Where stories live. Discover now