43. - Plány

617 20 11
                                    

Potom co jsem se probudila ve své posteli s Niallem objímajícím polštář. Po dlouhé době jsem se úžasně vyspala a měla energii, kterou jsem už opravdu potřebovala a chtěla jsem jí využít na plno. Postupně se začali všichni znovu sjíždět tentokrát k holkám do vily. Každý z nich vyprávěl jak prožili poslední dny volna.

Nastalo pondělí a všichni už byli nasáčkovaní ve studiu a plánujeme. Koncert se blíží a já musím začít něco dělat. "Takže máme na to dva týdny. Není to moc ale my to zvládneme." řekne Louis čučíc do nějakých papírů. "Dobře, takže návrhy na písničky?" ozve se Liam. Před sebou má papír a v ruce drží tužku. Jeho pohled spočine na holkách. "Tak my jsme že salute, little me, wings, black magic, move a change your life plus nějaký na doplnění..." řekne Jesy a Liam jen přikyvuje a zapisuje. "My tam chceme určitě drag me down, perfect, story of my life,wmyb, no control, little things, kiss you, history a best song ever který bychom mohli dohromady ale smile by si převzala sama Zaynovo sólo..." řekne Louis a všichni jen přikyvují. "No a teď naše hvězda ať si vybere co by chtěla..." "No tak já jsem přemýšlela o těchto...."

Pomalu a jistě jsme začali dávat program do hromady. Bylo to opravdu těžké vybírat ty správné písně. Museli jsme naplánovat přestávky a jak všechno půjde po sobě. Pokaždé když jsem plánovala nějaké vystoupení tak jsem to plánovala nejvíc na hodinu ale na dvě skoro na tři? To je opravdu nekonečný. Mezitím jsme taky zkoušeli jak to všechno bude znít jestli to udýcháme...

"Lidi už by jsme to měli zabalit." řekne Jesy a protáhne se. Je skoro jedenáct večer a my tu jsme od devíti. "Jsme tu několik hodin a teprve jsme u půlky." povzdechne Harry. "Víš moc dobře že nesmíme nic podcenit, Harry." poplácá ho po rameni Liam. Harry jen nevědomě přikývne. "Dobře tak pro dnešek končíme." řekne Loui a všechny papíry co jsou na stole dá do černých tlustých desek. "Fajn, jedu k sobě do bytu, tak zejtra čau." řekne Harry a zmizí. Jen nad tím pokroutím hlavou. Poslední hodinu už byl fakt otravnej...něco ho žere ale co to netuším.

"Dobře, taky už zvedám kotvy. Hoši jedete do vily nebo k sobě?" zeptá se Liam. "Do vily." řekne Niall a zvedne se. "Já taky." přikývne, zvedne se ze židle a desky dá do skříně mezi ostatní. Liam s Niallem už čekají oblečení u dveří. Louis projde kolem mě popřeje nám dobrou noc a mě nezapomene dát pusu do vlasů. Musím se usmát, přijde mi jako můj velký brácha, který mi plní můj sen. "Dobrou." řeknu i směrem ke kluků. Liam nám taky dobrou noc a Niall jen kývne. Pak opouštějí studio.

"No my by jsme měli jít taky." zasměje se Jade. "Jo, to měli." přikývnu. Začnu se pomalu zvedat. I když jsem na tom už docela dobře tak tělo mě ještě pořádně nechce poslouchat. Některé modřiny už se vytratily ale některé zas mění barvu a pořád zůstávají. Doufám, že zmizí co nejdřív. Pomalým krokem se dostanu k výtahu který holky už zvládly přivolat. "Taky vám přišel Harry divnej?" přeruší Perrie ticho. "Jo." pípnu. "Byl takovej od doby co se Jade zeptala jak se vede Brianě." řekne Lee. "Co tím chceš říct?" vykulí oči Jade. "Že se s tím Harold ještě moc nevyrovnal." pokrčí rameny.

Výtah cinkne a my se objevíme v podzemních garážích. Přejdeme k jednomu z aut a nastoupíme. Leigh nastartuje a vjedeme do nočního Londýna. Nikdy mě nepřestane uchvacovat Londýn v noci a ještě k tomu když je pod bílou přikrývkou. Všechno se třpytí a dostává zvláštní kouzlo. Jezdila bych ulicemi Londýna klidně do rána. "Tak vystupujeme." uslyším Leigh. Usměji se na ni a šťouchnu do Perrie, která usnula hned, jak jsme nasedly. "Co?" zamručí. "Jsme doma blondýno." zasměje se Jesy a vystoupí. Do auta se dostane studený vzduch a tak se oklepu. "Nojo." zamumle a vyleze z auta. Chudák málem spadne, když jí uklouzne noha.

To by nebyli holky kdyby se nezačaly smát. Je pravda že vypadala opravdu vtipně zavěšená na těch dveřích. Když se konečně postavila jen po nás hodila smrtící pohled a vydala se k vile. Všechny jsme jí napodobili a s tichým dobrou jsme se každá vydala do svého království. Po dlouhé uklidňující sprše jsem se přikryla dekou a nechala se unášet sny.


*****


Ahooj! :D Jsem tu konečně s další kapitolou <3 Doufám, že se líbí :))

• Jaké jsou vaše oblíbené písničky? A co by jste chtěli aby Smile zazpívala? :O (Když budete vybírat písničku pro Smile, tak musí být vydaná jen do prosince 2015 :))

• Teď to bude hodně o přípravách :D 50. díl to všechno rozsekne :))

• Jinak bože můj!! 9K PŘEČTENÍ!!!! :O OMG! Vy jste tak úžasné/ní !! :O Děkuju moc!! Za všechno....hlavně za komentáře, které mě vždy strašně moc potěší <3

• Tenhle díl věnuji : JadeBowtiequeen britulka5  @Nathalii81 @ProsteTaTerez

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat