45. - Zpovědnice

643 30 5
                                    


"Dobré ráno.." přijdu s úsměvem do kuchyně. Moc jsem nespala. Rozhovor s Harrym mi to nedovolil. Ale nejspíš jsem přišla na důvod jeho chování. V kuchyni jsou všichni. Liam a Niall nevypadají zrovna ve své kůži. Patří jim to."Dobrý.." ozvou se všichni kromě Harryho. Ten projde kolem mě, zamumlá něco nesrozumitelného a odejde.

"Co je?" sednu vedle Nialla, který má hlavu v dlaních. "Trochu jsem si s ním promluvil." ozval se Loui od ledničky. "Trochu? vždyť to byl řev, že jsem se málem posral!" zanadával Ni a jeho hlava byla v jeho dlaních. Já vybuchla smíchy asi ho bolí hlavička...

"A o čem jsi s ním přesně mluvil?" zeptala jsem se když jsem se dosmála. Představa Niallera jak má v gatích mě vážně pobavila. "Vysvětlil jsem mu, že to co mlel jsou kraviny." pokrčil rameny Loui. "Já si myslím, že to mlel jenom proto že byl mimo..." natáhnu se pro banán co na mě čumí z mísy. Koukali na mě jak na vraha."Co?" zamumlu. "Nic. Jenom nás zaráží, že to nijak neřešíš." pokrčí Liam rameny. "Nechci už nic řešit. Nemám na to sílu a navíc k tomu musel mít důvod." pokrčila jsem rameny. 

"Proč si se opil ty?" kouknu na Liama. "Já?" ukáže na sebe a vykulí oči. "Přesně ty. Docela mě vyděsilo že seš na káry ty a ne Louis." zasměju se. "Co tím chceš sakra říct?!" zamračí se na mě Louis. Mávnu nad ním rukou a otočím se zpět na Liama. "Jednou za čas to přeženu no.." řekne a sklopí zrak. "Payne co tajíš?" pozvednu jedno obočí. Tohle není Liam, kterého znám. "Nic." pokrčí rameny a dál se věnuje hrnku s čajem.  

"Co je dneska na plánu?" změním radši téma.  "Já nic nemám." protáhl se Niall. "Já jedu do studia." ozve se Liam. Mám pocit, že studio je přezdívka pro někoho. "Já nevim.." pokrčí rameny Loui a jde do obýváku. Za ním se přesuneme všichni jak poslušní pejsci.

Liam se po chvíli vypaří do "studia" a Louimu někdo volal. "Tak co budeme dělat?" zeptá se Niall. "Nevim. Co film?" navrhnu. Přikývne. Vyškrábu se na nohy a jdu udělat popcorn. Když pokládám dvě mísy popcornu na stolek v televizi už běží film. "Ledové království?" povytáhnu obočí. "Nemel a sedej." stáhne mě na gauč. Hodí si ne mě nohy a zakouká se na film.

Když už máme dva filmy za sebou všimnu si, že tu prošel Harry. On neodešel? Já myslela že tu vůbec není! "Tak co dáme teď?" zeptá se. "Něco vyber já se dojdu kouknout na bručouna." uchechtnu se a vydám se do patra ke sídlí Harry.

Zaklepu. Nic. Zkusím to znova. "Běžte pryč." super žije! Pomalu vejdu do pokoje. Závěsy jsou zatažené a Harry je rozvalený na posteli. Zavřu dveře a pomalými kroky jdu k posteli. "Říkal jsem běžte pryč." zamrmlá. Sednu si k němu na postel. "Ale notak.." šťouchnu do něj. Koukne se na mě. "To jsi ty?" zamumle a posadí se. "Koho si čekal? Santu?" uchechtnu se. "No potom včerejšku tebe rozhodně ne." povzdechne.

"Ale no tak. Každej někdy mele kraviny." protočím očima. "No jo jenže ty za to vůbec nemůžeš a schytala si to. Promiň prostě to ze mě muselo jít ven." zaboří hlavu do polštáře. "Prostě jsem byla ve špatný čas na špatným místě tečka. Jinak typuji, že jsi to směřoval na Brianu, že?" uchechtnu se. V noci jsem si poskládala všechno do hromady a potom se proklínala že mě to nenapadlo dřív. "Jo. Ne, že bych jí neměl rád ale...Prostě se toho stalo letos tolik a já už to nedávám. Mě pořád probírají kvůli Kendal. Kurva taky chci mít chvíli klid a ne pořád poslouchat otázky typu: "Jak to teď mezi vámi je?" "Plánujete budoucnost?" " povzdechne. Pozorně ho poslouchám. Vypadá, že se potřebuje jenom vypovídat.

"Víš čeho se nejvíce bojím?" vzhlédne ke mě. Zakroutím hlavou, že nevím. "Že s klukama ztratíme to pouto co jsme měli do teď. Máme pauzu a každý už má něco naplánovaného. Když nad tím tak přemýšlím sejdeme se ještě jako One Direction?  Nebo budeme vystupovat každý za sebe? Myslím, že nás budeš spojovat nejvíce ty." usměje se.

"Neboj budete navždy ti kteří toho spolu dokázali tolik a ještě dokáží. Pouto bude na vždycky to se neztratí a i kdyby jste šli každý svou cestou pořád tu budete jeden pro druhého." úsměv mu oplatím. Natáhne ruce a ani se nenaděju a uvězní mě v objetí. "Děkuju." zašeptá. "Za co?" nechápu. "Že jsi mě vyslechla a že nejsi naštvaná. Jsem rád, že tě sem Louis přivedl." usmíval se. "Taky jsem ráda, že jste se mě ujali a splnili mi sen a vždycky můžeš přijít. Dvojčata přeci držej při sobě!" uchcechtnu se. "Dvojčata." zasměje se. "A teď zvedáme kotvy! Niall čeká s filmem." zvednu se a Harryho vytáhnu na nohy.

"No to je dost!" rozmáchne rukama Niall. "Promiň." zamumlu a sednu na gauč. "Tak co jsi vybral?" kouknu na blonďáka. "50 odstínů šedi." zašklebí se. "Tomu se říká film." uchechtne se Harry. Jen přikývnu. "Počkej ještě to nezapínej!" zastaví ho Harry a odběhne do kuchyně.

S Niallem jsme si vyměnili nechápavé pohledy. Jen pokrčím rameny. "Co jsi tam tak dlouho dělala?" zeptá se Ni. "Potřeboval se vypovídat. Má toho plný zuby." povzdechnu. "Jo. Je toho teď hodně." povzdechne Niall. Chvíli si ještě povídáme než se nám před obličejem objeví hrnek s horkou čokoládou. Na vrchu je šlehačka s maršmelouny, které jsou polité čokoládou.

 Na vrchu je šlehačka s maršmelouny, které jsou polité čokoládou

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Woow Harry!" vyjde ze mě. Vypadá to tak úžasně! Bojím se toho i dotknout. "Děkuju." usměju se. "Pro dvojče cokoli." uchechtne se. Všichni se zachumláme do deky a s popíjením čokolády se zakoukáme do filmu. Večer proběhl v klidu povídali jsme si rozebírali film až jsme usnuli v obýváku. 

"Vstáváme!" zakřičí Louis. Sice mám oči zavřené ale slyším dopad polštáře. "Harolde neházej to po mě a dělej! Za chvíli máme bejt na letišti." zavrčí Louis a odejde. Kluci jen něco zavrčí a začnou se zvedat. Zvednu se taky a jdu do kuchyně. Z lednice si vezmu jogurt a vyskočím na kuchyňský pult. Houpu si jen tak nohama, koukám do zdi a jím.

 Nevím co to se mnou je ale jsem nějaká mimo.  Nemám o čem přemýšlet prostě nic.... "Tak mi jedem." objeví se Liam v kuchyni a za ním ostatní. "Dobře." usměju se. "Tak se tu opatruj. Holky přiletí za dva dny." zasměje se Louis. "Neboj." zašklebím se. Rozloučím se s nimi a nezapomene mi každý dát pusu do vlasů. 

Usmívám se jak debil. Moje tělo zahltí příjemný pocit pohody a bezpečí. Budou mi chybět. "Tak Ahoj." mávnu na ně a zabouchnu dveře. Mám celou vilu pro sebe!!! "Jooo!" zakřičím najednou jsem měla milion energie. To bude ještě velký. 

**********

Ahooj :D Další díl je tu <3 Tak jak užíváte prázdniny? :O Půlka už je skoro pryč -.- ten čas strašně letí... :( Takže užívejte dokud můžete :D 

•Tak co na to říkáte? Jak to s nimi dopadne? :O

• Kdo by si dal taky Harryho horkou čokoládu? <3 :D

• Děkuju moc za vaši aktivitu <3 Love! <3 Doufám, že se díl líbil <3 


My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat