18. - Že by další světoví pár na obzoru?

933 36 7
                                    


Když jsme přijížděli k vile vykulili jsme oči bylo v ní rozsvíceno. "Holky jsou už asi doma." pokrčila rameny Pezz. Vylezli jsme z auta a šli dovnitř. Zuli jsme si boty. Slyšeli jsme víc hlasů než tři.  

Vešli jsme do obýváku kde byli kluci, holky i Simon. Ty jejich výrazy mě docela děsí. "Ahoj.." řekne Pezz a sedne na pohovku. "Ahoj..Dobrý." mávnu na ně a sednu na zem. Moje oblíbené místo. Hatchi si mi sedne do klína a zaním přicupital další Harvey. Malí mopsík od Leigh. 

"Takže jak sis užila den?" zeptal se Simon. "Bylo to super. Cesta autobusem, procházka, něco jsem i natočila a trochu zazpívala." usmála jsem se. "Trochu?" povytáhl obočí Simon. "Noo.." protáhla jsem to. Šáhl po ovladači a zapnul s ním televizi. Zrovna běželi nějaký VIP zprávy. Naskočilo tam video. 

Byl to obrovský dav, který zpíval One Thing. Po chvíli jsem se tam objevila. Najednou video zmizelo a byla tam moderátorka. "Tohle video nám bylo posláno a my věděli, že dnes tu nesmí chybět. Tak tomu říkám něco. Dívka rozezpívala kolem jdoucí. Zpívala One Thing od nejpopulárnější klučičí skupiny všech dob One Direction. Podle přízvuku soudíme že to není Angličanka. Uvidíme jí ještě někdy? Kdo ví ale byli by jsme moc rádi kdyby ano.  Holka máš talent to se musí nechat. A teď další zpráva..." televize se vypla. 

"Ups.." vyšlo ze mě. "Tak a teď mi to tvoje ups vysvětli." posadil se k ostatním. "Šla jsem normálně po westmisteru no a tam kluci nahrávali One Thing, tak jsem si řekla že to zazpívám, když už jsem natáčela. Najednou se ke mě připojili nějaký holky no a když jsem došla na konec mostu byl tam dav.." řeknu. Všichni mají neutrální výrazy. 

"Proto jsi přišla pozdě?" zeptá se Perrie. "Jo..ještě jsem se zapovídala s jedním klukem.." sklopím pohled a dostanu lízanec od Hatchiho. Super. "Díky." uchechtnu se. "Zase kluk?" zasměje se Harry. "Jo byl fajn." přikývnu. "Řekni mi jak ty to děláš?" vyhrkne Jade. "Co dělám?" nechápu. "Přitahuješ lidi! Nikdy bych nevěřila, že by se tohle mohlo stát." zakroutila hlavou. "Jo taky to nechápu." zasměju se. 

"Teď si na tebe media smlsnou. No to vlastně už dělají." zasmál se Simon a hodil nějaký časopisy na stůl. Na hlavních stránkách jsem byla já s ostatními. Vždy jsem byla zády nebo nějak zakrytá  ale byla jsem tam! 

 Vzala jsem si jeden na kterým byl titulek : Kdo to je? Další přítelkyně některého ze skupiny?  Více na str. 8-9  Otevřela jsem časopis na dvojstránce, kde bylo několik našich fotek a článků. "Přečti něco!" vyhrkne Perrie. Přikývnu a přesunu pohled na jeden ze článků.  

Nejdříve to začalo schůzkou Louise Tomlinsona a Perrie Edwards. Potom byli vidět obě dvě skupiny neobvykle spolu. A najedou přibyla další osoba. Neznámá brunetka je s nimi viděna od minulého týdne. Nikdo neví kdo je to. Ale bylo zpozorováno, že se k ní má hodně Louis. Na jedné z fotek jí drží kolem pasu chrání před fotografy. 

Že by další světový pár na obzoru? Ale co Briana se kterou čeká dítě? Víme, že to byl jenom úlet ale přesto by měl brát Louis nějaké ohledy na Brianu, která mu nosí dítě pod srdce. Myslíme si, že by spíše se měl věnovat jí a nehledat si další holku. 

Největší záhada je proč se vůbec skupiny scházejí. Plánují něco? Mají někteří členi k sobě blíž než jenom kamarádství?  Všichni jsme zmateni z jejich chování poslední doby. Doufáme, že se v nejbližší době dozvíme více informací..

"Ehm..." vzhlídnu od článku. Všichni koukají a čekají na mojí reakci. "Bože to jsou kraviny." začnu se smát. "Loui nemáš to lehký...Mě mít za přítelkyni nechceš." směju se jak blázen. Ostatní se taky přidají. 

V ostatních časopisech bylo dá se říci to samé. U všeho jsem se smála. Něco byli opravdu kraviny. "Tak já pojedu. Musím se taky věnovat něčemu jinému. Zatím." mávl na nás Simon a zmizel. "Čína?" vyhrkne Jade. "Jo." zasměji se a vytáhnu mobil. 

"Jdu pro to!" stoupnu si z gauče. "Na." podá mi Perrie několik bankovek. "Co s tím?" nechápu. "Víš musíš za to zaplatit." zasměje se Liam. Zakroutím hlavou a vydám se ke dveřím. "Na!" doběhne mě Perrie. "Ne!" začnu utíkat. "Musíš!" začne  za mnou utíkat se smíchem. 

Kašlu na boty a vyběhnu ven v ponožkách. Začalo pršet no super... Celá promoklá doběhnu k poslíčkovy. "Děkujem."  Předám mu několik bankovek plus něco na víc za to čekání na dešti a vezmu dvě tašky s jídlem. Potom rychle prchám do vily. 

"Ono venku prší?" zhrozí se Louis. "Ne byla jsem ve sprše." zakroutím nad ním hlavou. Položím jídlo na stůl a jdu se převlíknou do něčeho teplého. V teplákách a teplé mikině jdu dolů, kde už se všichni cpou a vybírají film. "Tak na co koukneme?" zeptá se Leigh. "Ledové království!" vyhrkne Perrie a Jade. Všichni přikývnou. Usednu mezi Nialla a Jesy. Převezmu jednu krabici s jídlem. 

Sním půlku a odložím to na stůl. U písničky Let It Go se opřu od Nialla a holek zpěv mě uspí...

Pohled Jesy

"Miluju ten film!" řekne Perrie, když běží titulky. "Hele ono to spí.." ukáže na Sabču Harry. Všichni koukneme tím směrem. Leží u Nialla v klíně a je vidět, že si její přítomnost užívá. Nad tím se musím usmát. "Kdy usla?" zeptám se ho. "Když jste tady zpívali. Totálně jí to odrovnalo." zasmál se.  

"Odneseš jí?" zeptám se a on přikývne. Vydám se s ním nahoru. "Ni.." zamrmle Sabča a nalepí se víc něj. Uchechtnu se. Do postele jí položí jako princeznu a dá pusu na čelo jak sladké. "Líbí se ti?" zeptám se ho. Trochu z červená ale zakroutí hlavou že ne. "Nillere lhaní ti moc nejde." uchechtnu se a oba opustíme pokoj. Když kluci opustí vilu jdeme s holkama taky do pokojů. 

"Dobrý ráno." usměju se Sabču. Šla jsem za ní do pokoje. "Ahoj." řekne a odhrne peřinu. Pochopím, že mám jít k ní. Když se tam vyškrábu a uvelebí se začne se culit. "Co?" nechápu. "Zdál se mi boží sen!" vydechne v úžasu. "To by mě zajímalo jakej." zasměju se.

"Ale nesmíš ho nikomu říct hlavně né klukům!" otočí se na mě. "Neboj." "Fajn, zdálo se mi o Niallovi, že mě nesl v náruči a potom mi dal pusu na čelo! Ten sen mi přišel strašně reálný.." říká úplně vyvedená z reality. "Sabi ale to nebyl sen.." řeknu a ona na mě vytřeští oči. Začne se červenat. "Oou.." zaksichtí se. 


*****

 Tak je tu další díl :D 

• Co k tomu říct... No ten konec.. :D 

• Co vy na to? :D 

• Děkuju za aktivitu! <3 

Dneska mám psací! Zítra se můžete těšit na Texting! <3 

 

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat