25. - Připravme smlouvu

869 41 7
                                    

*Jesy*

"Em..taky vám přijde, že je divná?" zeptám se když zmizí z místnosti. "Je až moc aktivní na to jak vypadala včera." řekne Liam. "Jo. To bude nedostatkem spánku." řekne Niall. "A neměla by být spíš unavená?" uchechtnu se. "To je fuk." pokroutí očima.

"Čím více aktivity tím méně přemýšlení nad ostatními věcmi." promluví Pezz. Všichni se na ní otočíme. "Hm?" Harry nadzvedne obočí. "Ehm... jako že zapomene na to špatné, děláním hodně věcí. Věř mi že to mám zažitý. Je to strašný. Hnusné vzpomínky tě pronásledují na každém kroku a tak se snažíš dělat něco co tě baví a ve spěchu. Všechno v sobě držíte a říkáte si, že je to za vámi. Ale pokaždé přijde chvíle, kdy se sesypete jako domeček z karet." povzdechne Pezz. Pohladím jí po rameni a ona se usměje. Měla to těžký a proto pořád psala nebo nacvičovala s kluky choreografie. Vždy když jsme si s holkama myslely že už to je lepší našli jsme jí v klubíčku v posteli s kapesníky a slzami v očích.

*Sabča*

Když vycházím z budovy oslepí mě pár fotografů. Něco na mě volají ale rychle se zdejchnu, takže úspěch.

"Ahoj Chrisi!" křiknu na bruneta. "Ahoj princezno." vytasí na mě svoje zuby. Zčervenám jako rajče. Bože! "Tak co bylo tak naléhavého, že jsem musel přestat dělat svou činnost?" zeptá se. "Radši nechci vědět jakou činnost ale je tu jedna věc. Co jsem tě viděla při mém výstupu tanec ti šel, takže se mu nejspíš věnuješ, že?" kouknu na něj. Je asi tak o hlavu vyšší než já. Dělaj ty lidi takhle vysoký naschvál?!

"Válel jsem se doma na gauči. Jo, miluju tanec už od mala chodím do jednoho studia. A musím říct že mi to docela jde." zazubí se a pokrčí rameny. "Co bys řekl na práci tanečníka?" vyhrknu. Možná jdu na to moc rychle ale prostě jsem divná. "Co? Em..jak to myslíš?" vykulí oči. "Dejme tomu že začínající zpěvačka potřebuje taneční doprovod a ty bys byl ten doprovod." usměju se.

"No...Cože? Jak?...No asi... Ale jo bral bych to.." když konečně z něj vypadlo normálního a pozitivního, tak jsem si začala tleskat a pištět. Debil to říkám. "Super! Teď stačí vybrat další tři a jsme koplet!" vypísknu. "Počkej! Ty to myslíš vážně?" vyhrkne. "Smrtelně. Zítra ti napíšu a všechno domluvíme." usměju se.

***

"A hele kdo se vrátil. Tak co?" zeptá se Jade s úsměvem. "Připravme smlouvu mám tanečníka." zašklebím se. "Nejdřív řekni jméno ať ho prověříme." řekne Liam a Niall horlivě přikývne. "Klid mám ho prověřenýho." usměju se. "Jo a jak?" zeptá se s úšklebkem Harry. "Sjela jsem jeho sítě a koukala na pár tanečních soutěžích co vyhrál." pokrčím rameny.

"Dobře...zítra mu dáme smlouvy. Ale o nás se nedozví prozatím. Na zítra jsme udělali konkurz na tanečníky. My s klukama budeme muset do Ameriky. U tohohle být nemusíme a potřebujeme ještě něco udělat. Po vybrání přiletíš prvním letadlem do LA i s nimi." řekne Loui a já jenom zírám.

"Co tak kulíš oči?" zeptá se Jesy. "J..Já p...olet..ím do LA!" vřísku. "Heh díky teď jsem ohluchnul." zašklebí se Harold a půlka jich přikývne. "Sorry.." uchechtnu se. "Padej do kabiny a něco nám předveď." zasměje se Perrie a postrčí mě tam. Jak řekla, tak jsem udělala. V kapině bylo milion kabelů, pět mikrofonů, pět židliček, kytary a kdo ví co ještě.

"A co mám jako zpívat?" zeptám se. "To je na tobě." rozlehne se po kabině až sebou cuknu. Přesklo vidím, jak jsem je pobavila. "Moc vtipný." protočím očima.Vytáhla jsem svůj mobil a připojila ho ke kabelu vo čouhal mezi milionem kabelů. Našla jsem si tam Love Me Like You bez textu. Nandala jsem si sluchátka a i když to začalo začala jsem i já.

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat