36. - Začni balit!

641 25 17
                                    

"Jo už jsem doma, jak sis všimnul." sednu si vedle mamky a zakoukám se na seriál v televizi. Cítím na sobě jeho pohled. Chci to ignorovat ale nejde to. Vím, že každou chvíli z něj vyjde nějaká kousavá poznámka, jak je jeho zvykem. "Tak jak sis to tam užila? Nebo spíš s kým?" ozve se jeho otravný hlas. "Jo bylo to super. Byl tam klid a pohoda." odpovím.

"Tady bylo skvěle. Nikdo si nestěžoval, nehýkal po večerech a neodmlouval. Přišel jsem si jako na dovolený." zasměje se. "Ještě aby sis stěžoval! Když jsem tě tu obskakovala." zavrčí mamka. "A od čeho tě mám." zasměje se znovu. Bože..nesnáším ho!

****

24.12.2015 - odpoledne

"Za deset minut jedem." křikne mamka. Jen protočím očima a udělám pár posledních tahů řasenkou.

Těch pár dnů ve škole uteklo nevěřícně rychle. První den jsem strávila skoro celý v ředitelně a probírala s ním všechno co se motá o kolo školy a mého výletu. Další dny jsem trávila s ostatními a to by nebylo ono kdyby jsme neudělali nějakej průser. Pár ran přiletělo a ne jen kvůli tomu problému ale nic na co bych nebyla zvyklá.

Stoupnu si a prohlédnu se celá v zrcadle. Černé legíny a delší červený svetr se sobem, když zmáčknete soby nos začne hrát. No prostě bomba! Prohrábnu si vlasy a párkrát se vyfotím. Jednu z fotek dám na sociální sítě.

Po pár minutách už sedíme v autě směr babička. Jezdíme sem každé vánoce. Potom si projdeme celou vesnici ve které bydlí a jedeme zpět. "Babi!" Vyskočím z auta a jdu jí obejmout. "No nazdar. Konečně si mě přijela navštívit." zasměje se. "Navštívit a obdarovat." zašklebím se a všichni se vydáme dovnitř.

Tam už je další část rodiny. Jdu ke stromku kam dám dárky, které jsem nakoupila v Londýně. Posadíme se a začneme si povídat. Každý má nějakou tu historku z tohoto roku. Samozřejmě taky nezapomenou na mě a moje cestování. "A teď dárečky!" vypískne sestřenka. Začne je rozdávat. Jsou to drobnosti, které ale potěší každého. Přesně tak ponožky. "Díky babi." zasměju se.

Po dárcích jdeme na procházku. Nejsme jediní co se chodí procházet. Vždy potkáme nějaké ty známé a prohodíme pár slov a popřejeme si k vánocům a novému roku. Jak tak poslouchám babička se nezapomněla zmínit o mém cestování. Už vím po kom jsem tak ukecaná!

*
*
*

Večeře proběhla v neobvyklém klidu. Docela mě to děsí ale nedávám to znát. Po rozdání dárků, které mě potěšili, jsme koukali na pohádky..Jako pokaždé začali ostatní odpadat až jsem tam zůstala sama. Vezmu si mobil a připojím se na twitter.

Perrie - Tak co jste dostali? :O 

Jesy - Ponožky ._. 

Liam - Heh...Já taky :D 

Jade - Tak to asi všichni :/

Harry - Já dostal boxerky se sobem na zadku :3 

Leigh - Chudák sob :D 

Harry - Co tím chceš říct? 

Perrie - Harry nikdo nechce být celý den přilepený na tvé zadnici :/ :P 

Jade - :DD 

Harry - Víš co by za to někteří dali? 

Perrie - někteří jo ale ten sob ne :D 

Smile - Chudák Hazz :D 

Jade - Ale kdopak se to ozval :D 

Jesy - Taky jsi dostala ponožky? 

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat