37. - Kde se stala chyba...

668 27 9
                                    

U coveru nabíhalo shlédnutí, palce nahoru a komentáře. Jade měla narozeniny, které oslavila s přáteli. Viděla jsem pár videí a to co jsem viděla bych do Jade nikdy neřekla. Čas jsem trávila s rodinou i s přáteli. Všechno se zdálo být v pořádku. Užívala jsem si tu pohodu, která vládla mému světu. Jenže všechno netrvá věčně.

"Mami..." řeknu, když vejdu do obýváku. Nikdo jiný v domě není a myslím že je to dobrá příležitost jí o tom říct. "Ano?" zvedne ke mě hlavu. "Musím ti něco říct.." sednu si na pohovku. "Stalo se něco?" vyhrkne. "Spíš stane." zamumlu. "Tak mluv." popožene mě. "Víš, jak jsem odjela do Anglie poprvé?" zeptám se. Přikývne. "Nejela jsem tam kvůli stavbě budovy ale kvůli mím videím...Našel mě někdo, kdo mi chce splnit sen." řeknu. Podívám se na ní. Má vykulené oči. Vidím v nich nechápavost. "Co to znamená?" zeptá se. "Že jsem podepsala smlouvu na kariéru zpěvačky." zašeptám. Slyším, jak zalapala po dechu.

Místnost se utápí v hrozném tichu. Moje myšlenky se překřikují. Mamka kouká do zdi za mnou. Vidím na ní, že neví co na to má říct. "Nemám páru, kdy jsi vyrostla. Dospěla jsi už ve svých patnácti možná i dřív. Starala jsi se o sebe sama. Nikdy jsem na tebe neměla čas tolik jako na tvoji sestru. Mrzí mě to moc. Nevím, kde...kde se stala chyba. Odcizili jsme se vidím to....čekala jsem, že tento den přijde ale netušila jsem, že tak brzo." slzy jí tečou po tvářích. Nevím co na to mám říct. Je pravda, že času co jsme spolu strávili bylo opravdu málo ale já to chápala. Musela pracovat aby nás uživila...

"Takže co to pro nás znamená?" podívá se na mě. Ten pohled mě zabíjí! "Budu se stěhovat do Londýna." mírně se uměju. "Dobře..Kdy?" úsměv mi opětuje. "Za pár dní.." vydechnu. "Tak to abychom začali balit." zasměje se. S úsměvem přikývnu. Celý večer jí říkám a popisuju co se vlastně bude odehrávat v mém životě.

*

*

Od rozhovoru s mamkou se nic nezměnilo. Doma byl zvláštní klid a já si ho užívala. Za pár dní je silvestr a tak dělám nějaké přípravy. Budem ho slavit u Denise, takže to bude paráda.

"Jo koupíme balonky." zasměju se. Telefonáty s Romčou jsou někdy o nervy. "Co si vezmeme na sebe?" zeptá se. Máme spolu tradici, že každý silvestr si bereme stejné oblečení. "Nesmí to být hlavně stejný jako minulej rok." zasměju se. "To nesmíme..já jdu prohrabat skříň za chvíli ti zavolám." řekne a zavěsí. Pokroutím nad ní hlavou a začnu projíždět instagram.

"Tak ty nás chceš opustit jo?" rozlítnou se dveře. Mobil mi vypadne z ruky a vzhlédnu ke dveřím. Stojí tam můj otec. Obličej má rudý a je z něj cítit chlast. Rozejde se ke mě rychlou chůzí. Nestihnu nijak zareagovat a ucítím strašnou bolest. Chytne mě za vlasy a prudce trhne. "Au!" vypísknu. Znovu se mnou trhne až spadnu z postele a dám si hlavou o noční stolek. Zatřepu hlavou.

"Svině mrňavá!My tě tu živíme a dáváme střechu nad hlavou a ty jen tak oznámíš že se stěhuješ?" zařve a vrazí mi facku. "A ty se mi divíš?" vypísknu. Ani nemrknu a jeho pěst směřuje do mého obličeje. Přijde i druhá třetí.... něco lupne a z nosu mi začne téct krev. "Kurva.." zasyčím. "Jsi akorát hajzl, kterej si ničeho neváží." zavrčí a kopne mě silou do břicha. "Nechápu jak s tebou může mamka být..." zamumlu. "Cos to řekla?!" zařve.

*

*

*

Probouzím se do tmy. Nevím kolik je ani co se pořádně stalo. Chci se pohnout ale nejde to. Jsem v stočená v klubíčku a každý pohyb nehorázně bolí..Po nějaké chvilce začnu natahovat ruku. Bolest je příšerná. Nahmatám noční stolek chci si aspoň rozsvítit lampičku ale omylem do ní strčím a ta spadne na zem. "Sakra.." zasyčím.

Z chodby uslyším kroky. Někdo rozsvítí světlo. Oslepí mě. "Co tu kurva děláš?" ozve se hrubý hlas otce. "Nic.." zašeptám. "Tak to nic kurva dělej potichu!" zavrčí a nezapomene si kopnout a šlápnout na nataženou ruku. Zhasne bouchne s dveřmi a odchází.

Pomalu se zkusím přetočit na záda. Kňučím ale povede se. Přitom nahmatám mobil. Nevím, jak se vzal na zemi ale to teď řešit nebudu. Najedu rovnou na kontakty a volám osobě, která mi může pomoci.

"Co chceš?" zavrčí Denis. Jeho chování mi je v tuhle chvíli jedno. "Pomoc.." zaskuhrám. "Co se stalo?" vyhrkne. "Táta.." zamumlu. Slyším šramot a pár bouchnutí. Po chvilce slyším tiché kroky po schodech a za chvilku se objeví silueta postavy ve tmě. "Kde jsi?" zašeptá. "Tady..." zamumlu. Potichu zavře dveře a pomalu jdu jde ke mě. "Kde máš lapičku?" zeptá se. "Na zemi." vydechnu. Po chvilce je v pokoji trochu vidět. "Ježiš.." zalape po dechu. "Jsi v pořádku?" klekne si. Pokrčím rameny. Nezmůžu se ani na odpověď. "Můžeš se hýbat?" vezme si mou ruku do dlaní. Syknu protože i jeho dotyk bolí. Záporně zavrtím hlavou. "Dám tě aspoň do postele ano?" zašeptá. Ví že zmiňovat nemocnici je zbytečný. Přikývnu. Vezme mě do náruče a hned na to položí do postele. Z očí mi tečou slzy z bolesti.

"Takhle to dál nejde.." zakroutí hlavou. "Máš pravdu." povzdychnu. "Podáš mi prosím mobil?" zeptám se. Přikývne a ohne se pro něj. Pomalu mi ho položí do ruky. "Něco ti přinesu na to oko. Vidíš vůbec na něj?" pohladí mě po ruce. "Jo." zamumlu. Pravda byla ale jiná. Viděla jsem rozmazaně a každé mrknutí bolelo. Cítila jsem jak napuchá. "Najdeš mi tam prosím kontakt Carrotss." zašeptám a on tak udělá. Je to skupinový hovor na facetime. Nevěděla jsem kdo by mi to mohl zvednout, tak jsem rovnou volala všem. Vím je to ode mne hnusné ale už tu nechci být ani minutu. Denis odejde a já čekám na spojení.

"Ano?" "Prosím?" "Kdo mě budí?" "No?" ozvou se čtyři hlasy. Louis, Jade, Niall a Leigh. "Pomoc.." zašeptám. "Co se děje?" slyším Jade. "Ty brečíš?" ozve se Niall. "Táta.." vzlyknu. "Co udělal?" uslyším Louise. "Neukazuj nám strop ale sebe.." silně se nadechnu a potom opatrně namířím přední kameru na můj obličej. "AAAA!" "Co to kurva?" "To si ze mě dělá prdel?" "Kdy?" "Bože!" "Jak?" "Co?" "Ježiš.." uslyším víc hlasů než před tím.

Najednou tam jsou všichni. Hlava mě bolí. Nemám na to. Típnu to. Nemám ani sílu držet v ruce mobil. Denis se vrací s něčím studeným opatrně mi to položí na obličej. Únava na mě padá rychle. Ani nevím že jsem usla..

****

Tak další díl je tu :O A trocha vzrušení je tady :D

• Tak co na to říkáte? :O
• Jaká by byla vaše reakce na to kdyby vám někdo volal že ho/jí táta zmlátil? :O

•Další téma je . instagram .
Vím, že teď moc nepřidávám ale říkala jsem si že na insta bych dávala jak na tom jsem..kdy něco vydám... plus taky něco o 1D a LM 😁 Takže takové informační centrum 😂

Tak mi napište do komentů jestli by jste chtěli ❤️😁

•Děkuju moc za aktivitu a minulé komentáře!! ❤️❤️❤️ Love it❤️

Přeji vám krásné Velikonoce!! ❤️❤️ a v pondělí si vemte na zadek polštář 😁

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat